BBA-examen i San Juan Puerto Rico

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i San Juan Puerto Rico 2018

Master

En BBA, eller en kandidatexamen i företagsadministration, är en akademisk examen man kan få efter cirka fyra års heltidsstudier på ett företagsekonomiskt och handelsrelaterat program. BBAS är kända för att förbättra innehavarens karriärmöjligheter.

Det finns flera institutioner för högre utbildning ligger i hela Puerto Rico, med University of Puerto Rico är den äldsta och största. Som ett territorium i USA, kan medborgarna få tillgång till ytterligare möjligheter till utbildning.

San Juan är huvudstad i Puerto Rico och också den mest befolkade med cirka 400.000 invånare. Det har en fast hälsovården och andra bekvämligheter. San Juan 136 offentliga skolor under ministeriet för utbildning och har 9 inflytelserika campus och andra mindre högskolor.

Se alla kandidatprogram i San Juan i Puerto Rico 2018

Läs Mer

Ungkarl I Företagande Och Ledarutveckling (BBA)

Inter American University of Puerto Rico
Campusstudier Heltid January 2019 Puerto Rico Aguadilla Arecibo Barranquitas Bayamón Fajardo Guayama San Juan San Germán Ponce + 7 fler

Entreprenörs och chefsutveckling är utformat för att ge studenten kunskap om de principer som styr den kommersiella utvecklingen av företag och deras verksamhet. [+]

Entreprenörs och chefsutveckling är utformat för att ge studenten kunskap om de principer som styr den kommersiella utvecklingen av företag och deras verksamhet.

The Bachelor i Business Administration Program med inriktning på företagande och chefsutveckling syftar till att förbereda yrkesverksamma med de kunskaper och färdigheter som krävs för att utforska egenföretagande som en möjlig alternativ i sin yrkeskarriär eller att inta en position som en business manager.

Studenten presenteras med begrepp, principer och grundläggande metoder för de olika discipliner som inkluderar utveckling och förvaltning av företag och entreprenörskap, såsom: management, entreprenörskap, bokföring, marknadsföring, ekonomi, finans, kvantitativa metoder och mänskliga resurser.... [-]