Filter
Affärsadministration
Puerto Rico San Germán Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i San Germán Puerto Rico 2019

En BBA, eller en kandidatexamen i företagsadministration, är en akademisk examen de som slutfört cirka tre eller fyra års studier inom ett företagsrelaterade ämne kan få.

Det finns flera institutioner för högre utbildning ligger i hela Puerto Rico, med University of Puerto Rico är den äldsta och största. Som ett territorium i USA, kan medborgarna få tillgång till ytterligare möjligheter till utbildning.

Se alla kandidatprogram i San Germán i Puerto Rico 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Inter American University of Puerto Rico

Entreprenörs och chefsutveckling är utformat för att ge studenten kunskap om de principer som styr den kommersiella utvecklingen av företag och deras verksamhet. ... [+]

Entreprenörs och chefsutveckling är utformat för att ge studenten kunskap om de principer som styr den kommersiella utvecklingen av företag och deras verksamhet.

The Bachelor i Business Administration Program med inriktning på företagande och chefsutveckling syftar till att förbereda yrkesverksamma med de kunskaper och färdigheter som krävs för att utforska egenföretagande som en möjlig alternativ i sin yrkeskarriär eller att inta en position som en business manager.

Studenten presenteras med begrepp, principer och grundläggande metoder för de olika discipliner som inkluderar utveckling och förvaltning av företag och entreprenörskap, såsom: management, entreprenörskap, bokföring, marknadsföring, ekonomi, finans, kvantitativa metoder och mänskliga resurser.... [-]

Puerto Rico Aguadilla Pueblo Bajadero Barranquitas Bayamón Fajardo Guayama San Juan San Germán Ponce  + 6 Mer
Augusti 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska