Filter
Affärsadministration
Puerto Rico Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför de mest populära BBA-programmen i Puerto Rico 2019

BBA är en förkortning för Bachelor of Business Administration, som är en examen man kan få efter ungefär fyra år av intensiva studier inom områden som rör näringsliv och handel. Man kan vänta sig en viss variation mellan olika BBA-program.

Det finns flera institutioner för högre utbildning ligger i hela Puerto Rico, med University of Puerto Rico är den äldsta och största. Som ett territorium i USA, kan medborgarna få tillgång till ytterligare möjligheter till utbildning.

Börja idag De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Puerto Rico 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Inter American University of Puerto Rico

Entreprenörs och chefsutveckling är utformat för att ge studenten kunskap om de principer som styr den kommersiella utvecklingen av företag och deras verksamhet. ... [+]

Entreprenörs och chefsutveckling är utformat för att ge studenten kunskap om de principer som styr den kommersiella utvecklingen av företag och deras verksamhet.

The Bachelor i Business Administration Program med inriktning på företagande och chefsutveckling syftar till att förbereda yrkesverksamma med de kunskaper och färdigheter som krävs för att utforska egenföretagande som en möjlig alternativ i sin yrkeskarriär eller att inta en position som en business manager.

Studenten presenteras med begrepp, principer och grundläggande metoder för de olika discipliner som inkluderar utveckling och förvaltning av företag och entreprenörskap, såsom: management, entreprenörskap, bokföring, marknadsföring, ekonomi, finans, kvantitativa metoder och mänskliga resurser.... [-]

Puerto Rico Aguadilla Pueblo Bajadero Barranquitas Bayamón Fajardo Guayama San Juan San Germán Ponce  + 6 Mer
Kontakt Skolan
Spansk
Heltid
4 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska