BBA-examen i Rawalpindi Pakistan

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Rawalpindi Pakistan 2018

Master

En kandidatexamen i företagsadministration (BBA) är en akademisk prestation som visar prov på en students slutförandet av olika företagsekonomiska kurser. Under de fyra år långa studierna går man kurser som handlar om företagsverksamhet, däribland kurser i ett fördjupningsämne.

Pakistan, officiellt Islamiska republiken Pakistan, är ett suveränt land i Sydasien. Med en befolkning som överstiger 180 miljoner människor, är det sjätte folkrikaste landet i världen.

Den vänort i huvudstaden, är Rawalpindi känd för några av de bästa pedagogiska institutioner i Pakistan som Ointressant Agriculture University (Rawalpindi) och Fatima Jinnah Women University. Dessa universitet är kända för sin innovativa och olika utbildningsprogram.

Se alla kandidatprogram i Rawalpindi i Pakistan 2018

Läs Mer

Kandidatexamen I Företagsekonomi

Riphah International University
Campusstudier Heltid 4 år April 2019 Pakistan Islamabad Lahore Faisalabad Rawalpindi + 3 fler

BBA grad syftar till att förbättra din förståelse för verksamheten och samtidigt utveckla analytiska och värderande färdigheter. Du kommer att introduceras till den senaste affärsidéer och tekniker. [+]

BBA examen syftar till att öka din förståelse för verksamheten och samtidigt utveckla analytiska och värderande färdigheter. Du kommer att introduceras till den senaste affärsidéer och tekniker. Fyra år BBA program i Riphah International University initieras för att ge eleverna kunskaper, färdigheter och förhållningssätt som hjälper dem att beign sin karriär var som helst i världen och för att säkerställa att de kommer att ha utbildning för att uppfylla sina mål och bli ledare i sitt eget område. För att uppnå detta, ger programmet studenter med en bred och djup kunskap om huvuddragen i organisationsledning och nuvarande omfattande analys av förvaltningen teori och praktik. I detta sammanhang studerande bekanta med både den teoretiska bakgrunden och praktiska metoder för företagsekonomi.... [-]