BBA-examen i Velp Nederländerna

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Velp Nederländerna 2018

Master

En BBA, eller en kandidatexamen i företagsadministration, är en akademisk examen man kan få efter cirka fyra års heltidsstudier på ett företagsekonomiskt och handelsrelaterat program. BBAS är kända för att förbättra innehavarens karriärmöjligheter.

De människor, språk och kultur i Nederländerna kallas "Dutch ". Ett modernt europeiskt land idag, konserverade Nederländerna dess starkt internationell prägel och är känd för sin liberala mentalitet. Nederländerna har många universitet. Landet har nyligen konverterat sina egna titlar i bachelor / master-systemet.Det finns två typer av universitet: Academic (mer inriktad på teoretisk kunskap, alias "Universiteit ") eller yrkeshögskola (fokusera mer på praktisk kunskap, alias "Hogeschool ")

Velp anses som en av de perfekta platser för internationella studenter. Det har de bästa utbildningsmöjligheter tillsammans med olika goda karriärmöjligheter. Några av de bra universiteten i Velp är Radboud University Nijmegen och Wageningen UR (University & Research center).

Se alla kandidatprogram i Velp i Nederländerna 2018

Läs Mer

Agribusiness Och Företagsekonomi (BBA)

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 4 år September 2018 Nederländerna Velp

Den Kandidatprogrammet i Agribusiness och företagsekonomi har utvecklats för att möta efterfrågan på akademiker som kan backa upp produktkunskap med marknadsföring färdigheter! Om du kan föreställa dig själv att jobba i den livliga agribusiness industrin full av intensiva utbyten, högt förhandlingar och on-the-spot beslutsfattandet, då denna studie programmet är rätt plats för dig! [+]

Studie Agribusiness och Business Administration

Förr eller senare kommer du att inse att världen är din arbetsplats. Till exempel när du befinner dig i Holland, köpa en sats av kenyanska rosor som måste vara på en Paris blomstermarknaden i morgon. En snabb och dynamisk värld, där kompetens, entreprenörsanda och kommunikationsförmåga är viktigt. Nederländerna är en ledande aktör i den internationella handeln med jordbruksprodukter, inte bara i livsmedel, men även i blommor och prydnadsväxter.

Det finns olika arbetstillfällen med viktiga aktörer och odlare. Du kan också starta ett eget företag. Denna verksamhet kräver en grundlig kunskap om hela kedjan från producent till konsument: kunskap om import och export, produktion och innovation, handel och logistik, marknadsföring och kvalitetsstyrning, transport och lagring.... [-]