BBA-examen i Venlo Nederländerna

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Venlo Nederländerna 2018

Master

En BBA, eller en kandidatexamen i företagsadministration, är en akademisk examen de som slutfört cirka tre eller fyra års studier inom ett företagsrelaterade ämne kan få. Att ta en BBA innebär ofta att man förbättrar sina karriärmöjligheter och sin inkomstpotential.

Nederländerna är ett bestånds-land i Konungariket Nederländerna, som består av tolv provinser i nordvästra Europa och tre öar i Karibien. Engelsktalande elever kommer att ha några problem att hitta lämpliga kurser. För internationella studenter som söker till universitet i Nederländerna, flera stipendier finns.

En av de mest populära städerna i Nederländerna. Venlo är känd för sin administrativa betydelse tillsammans med en rik kultur. Detta gör det till en perfekt plats för att göra en bra karriär och få utbildning av god kvalitet. Denna plats har några av de bra universitet som Fontys yrkeshögskola.

Se alla kandidatprogram i Venlo i Nederländerna 2018

Läs Mer

Kandidatexamen I Internationell Marknadsföring

Fontys University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 48 månader February 2019 Nederländerna Seattle

International Marketing är ett brett 4-årig kandidatprogram. Det förbereder dig att reagera på kundernas behov i en internationell miljö genom att erbjuda ämnen som marknadsundersökning, marknadsföring, konsumentbeteende och e-marknadsföring. [+]

Kursbeskrivning

International Marketing är ett brett 4-årig kandidatprogram. Det förbereder dig att reagera på kundernas behov i en internationell miljö genom att erbjuda ämnen som marknadsundersökning, marknadsföring, konsumentbeteende och e-marknadsföring. Du kommer också att hitta ditt eget företag i ett projekt som heter Mini Company. I det här projektet kommer du att arbeta i olika positioner i ett verkligt företag. En bra marknadsförare är en bra networker. Det är därför du kommer att göra många gruppuppgifter under kursen. I slutändan handlar det om dina egenskaper, så du testas individuellt i tentor. Som en internationell marknadsföring student kommer du gradvis att omvandlas till en marknadsföring expert med erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö. Studiet omfattar två praktikplatser som du kan slutföra i Nederländerna eller utomlands. Du kommer att få ytterligare internationell erfarenhet på vår campus där du kommer att träffa många studenter från över 50 länder!... [-]