BBA-examen i Apeldoorn Nederländerna

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Apeldoorn Nederländerna 2018

Master

Man kan som student ta en kandidatexamen i företagsadministration(BBA) efter att man har slutfört tillräckligt många kurser rörande affärsverksamhet och handel. Det brukar fyra år om man studerar på heltid att uppnå en sådan examen.

De människor, språk och kultur i Nederländerna kallas "Dutch ". Ett modernt europeiskt land idag, konserverade Nederländerna dess starkt internationell prägel och är känd för sin liberala mentalitet. Nederländerna har många universitet. Landet har nyligen konverterat sina egna titlar i bachelor / master-systemet.Det finns två typer av universitet: Academic (mer inriktad på teoretisk kunskap, alias "Universiteit ") eller yrkeshögskola (fokusera mer på praktisk kunskap, alias "Hogeschool ")

Apeldoorn är en vacker stad i hjärtat av Nederländerna. Det är känt för sin turism och utbildningsmöjligheter. Olika ansedda universitet ligger här som Nederländerna Business School. Dessutom måste alla som vill ha utbildning av hög kvalitet flytta till denna stad.

Se alla kandidatprogram i Apeldoorn i Nederländerna 2018

Läs Mer

Ungkarl I Ekonomi Och Förvaltning (IBA)

Wittenborg University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 3 - 4 år Öppen antagning Nederländerna Apeldoorn

International Business Administration (IBA) inom ekonomi är den bredaste av valet av IBA specialiseringar som gör det möjligt eleverna att förstå förvaltning från en internationell och organisatorisk, ekonomi baserad perspektiv. [+]

Den International Business Administration (IBA) inom ekonomi är det bredaste av valet av IBA specialiseringar som gör det möjligt eleverna att förstå förvaltning från en internationell och organisatorisk, ekonomi baserad perspektiv.

Information om våra program och arbets oppertunities

Kunskap om hur ekonomin fungerar har blivit nödvändig för att företag runt om i världen. Tanken att hur företag och organisationer, konsumenter och regeringar fatta beslut som kommer att påverka driften, prestanda och eventuell framgång för ett företag har inbäddad i företagsekonomi, vilket gör programmet Ekonomi bredast civilekonomexamen erbjuds av Wittenborg. Ekonomi handlar om genomförandet av verksamheten inom den lokala sociala och politiska miljön, titta på genomförandet av verksamheten, regeringens politik, lagar och restriktioner och de enorma förändringar som sker inom Europa, Amerika, Asien, Afrika och resten av världen.... [-]