BBA-examen i Apeldoorn Nederländerna

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Apeldoorn Nederländerna 2018

Master

Man kan som student ta en kandidatexamen i företagsadministration(BBA) efter att man har slutfört tillräckligt många kurser rörande affärsverksamhet och handel. Det brukar fyra år om man studerar på heltid att uppnå en sådan examen.

De människor, språk och kultur i Nederländerna kallas "Dutch ". Ett modernt europeiskt land idag, konserverade Nederländerna dess starkt internationell prägel och är känd för sin liberala mentalitet. Nederländerna har många universitet. Landet har nyligen konverterat sina egna titlar i bachelor / master-systemet.Det finns två typer av universitet: Academic (mer inriktad på teoretisk kunskap, alias "Universiteit ") eller yrkeshögskola (fokusera mer på praktisk kunskap, alias "Hogeschool ")

Apeldoorn är en vacker stad i hjärtat av Nederländerna. Det är känt för sin turism och utbildningsmöjligheter. Olika ansedda universitet ligger här som Nederländerna Business School. Dessutom måste alla som vill ha utbildning av hög kvalitet flytta till denna stad.

Se alla kandidatprogram i Apeldoorn i Nederländerna 2018

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för BBA Master Nederländerna Apeldoorn.  Testa vår kategori Kandidatexamen Master istället.

Sök efter liknande program här