close

Filter

Visa resultat

Jämför kandidatprogram i företagsadministration i Naturvetenskap

Sysslar en Bachelor of Business Administration (BBA) är ett alternativ för studenter som vill studera i en affärsrelaterade fält. Detta är en grundexamen och det är utformat för att ge studenterna en utbildning på grundläggande affärsområden. De kan ha möjlighet att specialisera sig på en särskild aspekt av fältet. Denna grad tar tre till fyra år att färdigställa och när graden… Läs mer

Sysslar en Bachelor of Business Administration (BBA) är ett alternativ för studenter som vill studera i en affärsrelaterade fält. Detta är en grundexamen och det är utformat för att ge studenterna en utbildning på grundläggande affärsområden. De kan ha möjlighet att specialisera sig på en särskild aspekt av fältet. Denna grad tar tre till fyra år att färdigställa och när graden intjänas, kommer studenterna att ha de kunskaper och färdigheter som behövs för att bli experter i branschen.

Vad är en BBA i naturvetenskap? Detta program fokuserar på att ge studenterna en affärsmässig bakgrund med fokus på naturvetenskap. Studenterna kommer att få en praktisk och teoretisk utbildning på miljöfrågor i dag. De kan läras principer för naturvård, vilket skulle förbereda dem för karriärer inom området. Eleverna kan också få erfarenhet av och förståelse för vetenskapen om hållbarhet, som de kan ansöka om att en företagsmiljö.

Det finns många fördelar med att driva denna grad. Akademiker som har tjänat en BBA i naturvetenskap kommer att ha framgångsrikt fått kompetens, kunskap och erfarenhet inom området att tillämpa vad de har lärt sig att deras karriär. De kan använda detta för att göra dem konkurrenskraftiga i branschen.

Kostnaden varierar beroende på den institution där du vill tjäna denna grad och dess plats. Kontakta antagningsenheten på önskad skola kommer att kraftigt hjälpa dig att förstå kostnaderna samt om deras program är rätt för dig.

De med en BBA i Naturvetenskap är väl förberedd med förmåga att analysera och lösa problem och komma med lösningar inom områdena naturvård och hållbar utveckling.De kan räkna med karriärer inom den offentliga eller privata sektorn arbetar som hållbarhetschefer, naturvetenskap chefer och naturresurs bevarande projektledare eller kan inneha positioner där de kommer upp med förnybar energi och miljövänliga lösningar.

Online klasser är ett utmärkt alternativ för lokala och internationella studenter, särskilt för dem med begränsad tillgång till en institution. Detta kommer också att ge dem den flexibilitet de behöver. Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakta antagningsenheten i skolan i ditt val genom att fylla i täten form. 

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Memorial University, Grenfell Campus
Corner Brook, Kanada

Fysikprogrammet på Grenfell Campus kommer att tillfredsställa din nyfikenhet kring hur universum fungerar. Denna fyraåriga kandidatexamen för vetenskapsprogram utforskar allt ... +

Fysikprogrammet på Grenfell Campus kommer att tillfredsställa din nyfikenhet kring hur universum fungerar. Denna fyraåriga kandidatexamen för vetenskapsprogram utforskar allt från den minsta kärnan till de yttersta galaxerna. -
BBA
Heltid
4 år
Engelska
Sep 2020
Campusstudier

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här

Relaterade studiefält