BBA-program i Marocko

Jämför de mest populära BBA-programmen i Marocko 2018

Master

En kandidatexamen i företagsadministration (BBA) är en examen man får när man slutfört fyra års heltidsstudier i företagsadministration vid ett universitet. Ämnena man fokuserar på är relaterade till handel och affärsverksamhet.

Marocko är ett nordafrikanska landet som har en kust på både norra Atlanten och Medelhavet. De flesta utlänningar som vill studera i Marocko söker antingen arabiska eller franska språkkurser. Alla större städer har språkcenter, och vissa kommer även ordna hem vistelser med en arabisktalande familj under din kurs.

Börja idag De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Marocko 2018

Läs Mer

ESSEC Global Bba Tradenom

ESSEC Business School
Campusstudier Heltid 4 år September 2018 Marocko Casablanca

ESSEC Global BBA: förvärva kunskaper i alla de grundläggande principerna för förvaltning såsom marknadsföring, finans, ekonomi, juridik, produktiv beteende etc .; Öppna dina internationella horisonter med kurser på geopolitik, internationell handel, etc .; [+]

De första två åren

För läsåret börjar September 2017, kan du välja om du vill starta de första två åren av programmet på vår ESSEC Frankrike, ESSEC Asia-Pacific (Singapore), ESSEC Atlanten och Afrika (Marocko) eller ESSEC Afrika-Indiska oceanen (Mauritius) campus! Vad som är ännu bättre, är att det finns en möjlighet att blanda dessa campus under din läroplanen.

Språk Kurser ges helt på engelska på Mauritius och i Asien-Stillahavsområdet campus, helt på franska på Atlanten och Afrika campus och på engelska eller franska på Frankrike campus, och täcker samma ämne med ett starkt fokus på den geografiska miljö. Förvärva kunskaper i alla de grundläggande principerna för förvaltning såsom marknadsföring, finans, ekonomi, juridik, produktiv beteende etc .; Öppna dina internationella horisonter med kurser på geopolitik, internationell handel, etc .; Bli verkligt flerspråkiga genom att lära 3 språk: franska och engelska är obligatoriska främmande språk för icke-modersmål. ... [-]