BBA-examen i Pointe-aux-Sables Mauritius

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Pointe-aux-Sables Mauritius 2018

Master

Att ta en kandidatexamen i företagsadministration (BBA) innebär heltidsstudier vid en handelshögskola eller ett universitet för att studera företagsekonomi och relaterade ämnen. De flesta universitet kräver fyra års studier på heltid för att man ska kunna få en kandidatexamen i företagsadministration.

Mauritius är en ö-nation, kommer denna afrikanska nation erbjuda dig det bästa ögonblicket när du studerar på universitetet. Stränderna i Mauritius och kustnära livet i landet är bara hisnande. Du kommer att leva ett avkopplande liv och njuta av att studera i antingen University of Mauritius eller det tekniska.

Pointe-aux-Sables är det land av en av de bästa IT-universiteten i Mauritius som är, University of Technology, Mauritius. Detta universitet har en god population av internationella studenter, och det ger mångsidiga utbildningsprogram. Undervisningen och bostäder kostnaderna är också låga.

Se alla kandidatprogram i Pointe-aux-Sables på Mauritius 2018

Läs Mer

<span Translate="no">ESSEC</span> Global BBA Civilekonom

ESSEC Business School
Campusstudier Heltid 4 år September 2018 Mauritius Pointe-aux-Sables

ESSEC Global BBA: förvärva kunskaper i alla ledningsprinciper som marknadsföring, ekonomi, ekonomi, lag och produktiv beteende. Öppna dina internationella horisonter med kurser om geopolitik, internationell handel etc. [+]

År 1 och 2Du kan välja om du vill starta programmet på vår ESSEC frankrike campus, ESSEC Asien-Stillahavsområdet (Singapore) eller ESSEC Afrika-Atlantiska campus (Marocko).

Kurser

Kurser utbildas helt på engelska på Asien-Stillahavsområdet, på franska på Atlanten-Afrika campus, och på engelska eller på franska på Frankrikes campus. De täcker samma ämne med ett starkt fokus på den geografiska miljön.

Förvärva kunskap i alla ledningsprinciper som marknadsföring, ekonomi, ekonomi, lag, produktiv beteende etc .;Öppna dina internationella horisonter med kurser om geopolitik, internationell handel mmBli riktigt flerspråkig genom att lära 3 språk: franska och engelska är obligatoriska främmande språk för främmande talare.... [-]