Filter
Affärsadministration
Mauritius Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför de 2 mest populära BBA-programmen på Mauritius 2019

Att ta en kandidatexamen i företagsadministration (BBA) innebär heltidsstudier vid en handelshögskola eller ett universitet för att studera företagsekonomi och relaterade ämnen. De flesta universitet kräver fyra års studier på heltid för att man ska kunna få en kandidatexamen i företagsadministration.

Mauritius är en ö-nation, kommer denna afrikanska nation erbjuda dig det bästa ögonblicket när du studerar på universitetet. Stränderna i Mauritius och kustnära livet i landet är bara hisnande. Du kommer att leva ett avkopplande liv och njuta av att studera i antingen University of Mauritius eller det tekniska.

Börja idag De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration på Mauritius 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

ESSEC Business School

ESSEC Global BBA: förvärva kunskaper i alla ledningsprinciper som marknadsföring, ekonomi, ekonomi, lag och produktiv beteende. Öppna dina internationella horisonter med ... [+]

År 1 och 2Du kan välja om du vill starta programmet på vår ESSEC frankrike campus, ESSEC Asien-Stillahavsområdet (Singapore) eller ESSEC Afrika-Atlantiska campus (Marocko).

Kurser

Kurser utbildas helt på engelska på Asien-Stillahavsområdet, på franska på Atlanten-Afrika campus, och på engelska eller på franska på Frankrikes campus. De täcker samma ämne med ett starkt fokus på den geografiska miljön.

Förvärva kunskap i alla ledningsprinciper som marknadsföring, ekonomi, ekonomi, lag, produktiv beteende etc .;Öppna dina internationella horisonter med kurser om geopolitik, internationell handel mmBli riktigt flerspråkig genom att lära 3 språk: franska och engelska är obligatoriska främmande språk för främmande talare.... [-]
Mauritius Port Louis
Augusti 2019
Engelska,Franska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
YKBS LTD

Kandidatexamen för företagsekonomi är en grundkvalificering som ger en överblick över ledarskap i nationellt och internationellt sammanhang. Programmet utvecklar en konce ... [+]

Programbeskrivning

Kandidatexamen för företagsekonomi är en grundkvalificering som ger en överblick över ledarskap i nationellt och internationellt sammanhang. Programmet utvecklar en konceptuell förståelse av managementfrågor, teorier och metoder för att göra en karriär inom förvaltning.

Kursen är utformad för att ge studenten kunskaper och färdigheter för att tillämpa principerna och rutinerna och förvaltningen i ett verkligt arbetssätt. Ett annat syfte är att ge en bekväm och lämplig aveny till företagsekonomiska studier och så småningom få full sysselsättning för studenter som kommer rakt ut ur skolan.

Minsta varaktighet

3 år

NQF-nivå

National Qualifications Framework Nivå 7 (360 poäng)... [-]

Mauritius Vacoas-Phoenix
Augusti 2019
Engelska
Heltid
3 år
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska