BBA-examen i Luftfart Asien

Jämför kandidatprogram i företagsadministration i Luftfart Asien 2019

Luftfart

En BBA, även känd som en kandidatexamen i företagsadministration, är en akademisk prestation som visar att man besitter kunskaper inom näringsliv och handel. De flesta BBA-program tar cirka tre eller fyra år att slutföra.

Företag inom flygtillverkning och flygkontroll, bland andra, kan anställa studenter som har studerat luftfart. Detta fält behandlar de praktiska aspekterna av flygresor, såsom konstruktion, användning och miljöpåverkan. Den innehåller även studier i teknik och fysik.

Som den största och folkrikaste världsdel i världen, består Asien av en mängd olika etniska grupper, kulturer, miljöer, ekonomi, historiska band och statliga system.

Se alla kandidatprogram i företagsadministration i Luftfart Asien 2019

Läs Mer

Tradenom i flygbranschen

St. Theresa International College
Campusstudier Heltid 4 år June 2019 Thailand Nakhon Nayok

Speed ​​of kommunikation och tillväxt är några av de viktigaste konkurrensfördelar i det internationella näringslivet. Således är det mycket viktigt att internationella företagsledare har möjlighet att pendla runt om i världen inom korta tidsperioder. Detta har oundvikligen påverkat framgång flygbranschen, med över 2000 flygbolag i över 3700 flygplatser över hela världen. [+]

Speed ​​of kommunikation och tillväxt är några av de viktigaste konkurrensfördelar i det internationella näringslivet. Således är det mycket viktigt att internationella företagsledare har möjlighet att pendla runt om i världen inom korta tidsperioder. Detta har oundvikligen påverkat framgång flygbranschen, med över 2000 flygbolag i över 3700 flygplatser över hela världen.

På St Theresa, inbjuder vi dig att vara en del av detta stora tillfälle. Vår Airline Business programmet ger studenterna med dynamiska och moderniserade kurser som håller jämna steg med de ständigt föränderliga behoven i flygbranschen.

Finjusteras efter flygbranschexperter, programmet har utformats för att förbereda studenterna i att få viktiga affärsmannaskap tillsammans med verkliga flygrelaterade metoder som behövs för en framgångsrik karriär i flyg yrket.... [-]


BBA i Aviation Management

Emirates Aviation University
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Förenade arabemiraten Dubai

BBA i Aviation Management programmet är utformat i linje med internationella standarder. Programmet syftar till att ge hög kvalitet verksamhet utbildning med fokus på flygindustrin. Läroplanen är noggrant utformad för att integrera kärnverksamheten moduler med specialiserade stora kurser som fokuserar på ämnen med anknytning till flyg och flygplatsledningen. [+]

BBA i Aviation Management

Aviation Management är en unik specialisering som erbjuds av endast ett fåtal universitet runt om i världen och är skräddarsydd för att tillgodose behoven hos arbetsmarknaden i den snabbt växande flygindustrin.

BBA i Aviation Management programmet är utformat i linje med internationella standarder. Programmet syftar till att ge hög kvalitet verksamhet utbildning med fokus på flygindustrin. Läroplanen är noggrant utformad för att integrera kärnverksamheten moduler med specialiserade stora kurser som fokuserar på ämnen med anknytning till flyg och flygplatsledningen.

Följande kvalifikationer är också tillgängliga som exit tilldelning av BBA Aviation Management-programmet.... [-]


Kandidatexamen i företagsekonomi - flyg företagsledning

Stamford International University
Campusstudier Heltid 3 - 4 år July 2019 Thailand Bangkok Hua Hin + 1 fler

Stamford International University är en av Thailands ledande lärosäten när det gäller att förbereda studenterna för karriärer inom företagsekonomi, särskilt i ljuset av den [+]

Tradenom i internationell företagsekonomi Stamford Tillvägagångssätt

Stamford verksamhet fakultet fokuserar på att utveckla eleverna till att bli arbetstillfällen redo akademiker. Vi samarbetar med branschfolk för att leverera utbildning som speglar dynamiskt företagsklimat.

Vår fakultet använder state-of-the-art interaktiva undervisningsmetoder för att göra lärande komma till liv.

Förbered för start

Dynamisk: Programmet kommer att fullt ut förbereda dig för de tre huvudområdena i flygindustrin: tjänste, teknik, och markhantering.

Interaktiv: Du kommer att träffa och interagera med experter från industrin och flygföretag, vilket ger dig en djupare inblick i den verkliga företagsklimatet.... [-]