Filter
Affärsadministration
Lettland Ventspils Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Ventspils Lettland 2019

För att ta en kandidatexamen i företagsadministration (BBA) måste man vanligtvis studera fyra år på heltid och koncentrera sig på ett visst ämnesområde inom affärsverksamhet eller handel. Allmänna kurser som rör handel och näringsliv fungera som en bas för BBA-utbildningsprogram.

Lettland har både avgiftsbelagda och statligt finansierad högre utbildning. Landet har två typer av högre utbildningar. Dessa inkluderar de akademiska och professionella program. Det finns tre nivåer av akademisk högskoleutbildning - kandidat-, magister-och forskarutbildning. Klimatet i landet gynnar olika vintersporter och fritidsaktiviteter såsom skridskoåkning, skidåkning och ishockey. Internationella studenter föredrar att studera i Lettland på grund av sitt sociala liv, konst och kulturinstitutioner. Landets kultur är lätt att anta att.

Se alla kandidatprogram i Ventspils i Lettland 2019

Läs mer Läs mindre
BBA
Andra programmöjligheter {i land}

sökresultat funna

Ventspils University of Applied Sciences

Syftet med programmet är att förbereda kandidater som framgångsrikt kan konkurrera på arbetsmarknaden utifrån yrkesskicklighet och akademisk kunskap samt vem som är profe ... [+]

MÅL FÖR STUDIEPROGRAMMET

Huvudsyftet är att förbereda kvalificerade specialister för att arbeta i privata företag, statliga och kommunala företag både i Lettland och utomlands. Kunskapen och färdigheterna för akademiker måste överensstämma med den standard erkända världen allmänt som den första akademiska graden av företagsekonomi .

HUVUDRÄTTER

Ekonomisk redovisning, makroekonomi, mikroekonomi, marknadsföring, strategisk förvaltning, organisationsbeteende, information och affärsprocesser.

HUR MAN ANSÖKERfyll i ansökningsblanketten: application.venta.lv;förbereda en kopia av ett aposterat gymnasiumta IELTS, TOEFL test, har ett Cambridge engelska språ... [-]
Lettland Ventspils
September 2019
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska