Studier på kandidatnivå i Konststudier

Jämför 2 kandidatprogram i företagsadministration i Konststudier

Konststudier

En BBA (Bachelor of Business Administration) är ett program som fokuserar på olika aspekter av affärsmetoder. Det kan förbereda studenter för en karriär eller lägga grunden för att få sin MBA. Klasser kan tas i ett traditionellt klassrum eller online.

Du kanske undrar, vad är en BBA i konst? Konsten är ett stort fokus, och det här programmet kan omfatta många områden eller fokusera mer på en eller två särskilda specialiteter. De olika områdena kan innefatta bildkonst, fotografi, illustration, dans, grafisk design, inredning, arkitektur, poesi, musik, eller modedesign. Varje program kommer att variera, men eleverna vanligtvis ges många möjligheter att tänja sin kreativitet när de studerar och öva olika konstformer.

Karriären inom konst kan vara mycket konkurrenskraftiga, och studenter som tjänar en examen i konst har ofta en fördel jämfört med dem som inte har tagit formella klasser eller utbildning.För dem som redan kreativt lutande, kan ett mer strukturerat program hjälpa dem att lära nya färdigheter och fokusera på att göra en karriär av det.

Det finns skolor över hela världen som erbjuder en kandidatexamen i konst. Undervisning och avgifter kan variera en hel del, och faktorer är programtiden, platsen i skolan, och mer. Eleverna ska begränsa sina val och sedan ringa skolorna direkt för att ta reda på vad deras ekonomiska förpliktelser skulle vara.

Karriärmöjligheter för akademiker med examen i konst kan vara stora. Jobb kan vara fotograf, grafisk formgivare, eller arkitekt. Olika branscher letar alltid efter duktiga konstnärer, och dessa inkluderar underhållning, design och filmproduktion industrin. Vissa akademiker väljer också att göra mer självständigt arbete som målare, skulptör, musiker, eller koreograf.

Med hjälp av vår omfattande onlinedatabas är det snabbt och enkelt att hitta det perfekta estetiska programmet.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

 

 

Läs Mer

Kandidatexamen i företagsekonomi konstförvaltning

Santa Fe University of Art and Design - SFUAD
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Amerikas förenta stater Santa Fe

Vår unika program ger enastående möjligheter för praktisk erfarenhet av att arbeta med lokala konstnärer och organisationer, så att du kan finslipa din ledarförmåga som du är klar med din examen. [+]

Få fördelen du behöver för att börja en karriär som kombinerar din kärlek för konsten med ironclad affärsmannaskap och samhällsbyggande strategier. Vår unika program ger enastående möjligheter för praktisk erfarenhet av att arbeta med lokala konstnärer och organisationer, så att du kan finslipa din ledarförmåga som du är klar med din examen. Oavsett om du ser dig själv bakom kulisserna i en teater, museum, galleri, ideell eller någon annanstans helt, kommer du att dra nytta av flexibla, kreativa tänkande som kommer med att delta i en konst och designskola, i kombination med affärskunnande du måste lämna tävlingen i dammet.

Lediga

Våra studenter har arbetat nästan var som helst du kan tänka dig: privata och offentliga gallerier och museer, teatergrupper och operor, tidskrifter och tidningar, tv-program och Hollywoodfilmer. Du fattar poängen: vi vill att du arbetar. Eftersom vår praktik är en gradering krav för Arts Management majors, det är inte en slump - det är ett löfte.... [-]


Bachelor of Business Administration (BBA) inom hållbar turism och naturvård

Sustainability Management School
Campusstudier Heltid 3 år Schweiz Gland

Ett program som tar upp utmaningar i hållbarhet som ledare möter i global verksamhet. [+]

Syftet med BBA: s program för hållbar turism och naturvård är att erbjuda en teoretisk och praktisk examen som integrerar ekoturism, naturvård med ekonomiska och sociala faktorer.

Du kommer att bli utsatt för verklig affärsverksamhet genom regelbunden samverkan med näringslivet och internationella organisationer som ger en ram för att förstå ansvarig turism och styrning av skyddade områden.

Du kommer att utveckla ledarskap och interkulturella färdigheter och bli utsatt för praktisk erfarenhet under erfarenhetsläger, fältturer och besök på internationella organisationer under försiktighet av experter.

Undervisningsmetodiken är huvudsakligen interaktiv baserad på rollspel och diskussioner i klasser om fall och videor. Du kommer att arbeta med affärsprojekt med ledande befattningshavare i organisationer och kommer att inbjudas till företagspresentationer och konferenser. Online-resurser och elektroniska kommunikationsplattformar används för att möjliggöra papperslösa klasser.... [-]