Studier på kandidatnivå i Konststudier

Jämför 2 kandidatprogram i företagsadministration i Konststudier

Konststudier

Man kan som student ta en kandidatexamen i företagsadministration(BBA) efter att man har slutfört tillräckligt många kurser rörande affärsverksamhet och handel. Det brukar fyra år om man studerar på heltid att uppnå en sådan examen.

Humaniora inkluderar program av en "abstrakt" natur, och vanligtvis skiljer universitet på sina humanistiska och naturvetenskapliga fakulteter. Det humaniora kan erbjuda samhället och näringslivet är mer kreativt och intellektuellt tänkande.

Kontakta skolor direkt - Jämför 2 kandidatprogram i företagsadministration i Konststudier 2018

Läs Mer

Kandidatexamen I Företagsekonomi Konstförvaltning

Santa Fe University of Art and Design - SFUAD
Campusstudier Heltid 4 år September 2018 Amerikas förenta stater Santa Fe

Vår unika program ger enastående möjligheter för praktisk erfarenhet av att arbeta med lokala konstnärer och organisationer, så att du kan finslipa din ledarförmåga som du är klar med din examen. [+]

Få fördelen du behöver för att börja en karriär som kombinerar din kärlek för konsten med ironclad affärsmannaskap och samhällsbyggande strategier. Vår unika program ger enastående möjligheter för praktisk erfarenhet av att arbeta med lokala konstnärer och organisationer, så att du kan finslipa din ledarförmåga som du är klar med din examen. Oavsett om du ser dig själv bakom kulisserna i en teater, museum, galleri, ideell eller någon annanstans helt, kommer du att dra nytta av flexibla, kreativa tänkande som kommer med att delta i en konst och designskola, i kombination med affärskunnande du måste lämna tävlingen i dammet.

Lediga

Våra studenter har arbetat nästan var som helst du kan tänka dig: privata och offentliga gallerier och museer, teatergrupper och operor, tidskrifter och tidningar, tv-program och Hollywoodfilmer. Du fattar poängen: vi vill att du arbetar. Eftersom vår praktik är en gradering krav för Arts Management majors, det är inte en slump - det är ett löfte.... [-]


Bachelor Of Business Administration (BBA) Inom Hållbar Turism Och Naturvård

Sustainability Management School
Campusstudier Heltid 3 år Schweiz Gland

Ett program som tar upp utmaningar i hållbarhet som ledare möter i global verksamhet. [+]

Syftet med BBA: s program för hållbar turism och naturvård är att erbjuda en teoretisk och praktisk examen som integrerar ekoturism, naturvård med ekonomiska och sociala faktorer.

Du kommer att bli utsatt för verklig affärsverksamhet genom regelbunden samverkan med näringslivet och internationella organisationer som ger en ram för att förstå ansvarig turism och styrning av skyddade områden.

Du kommer att utveckla ledarskap och interkulturella färdigheter och bli utsatt för praktisk erfarenhet under erfarenhetsläger, fältturer och besök på internationella organisationer under försiktighet av experter.

Undervisningsmetodiken är huvudsakligen interaktiv baserad på rollspel och diskussioner i klasser om fall och videor. Du kommer att arbeta med affärsprojekt med ledande befattningshavare i organisationer och kommer att inbjudas till företagspresentationer och konferenser. Online-resurser och elektroniska kommunikationsplattformar används för att möjliggöra papperslösa klasser.... [-]