BBA-examen i Hangzhou Kina

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Hangzhou Kina 2018

Master

En BBA, eller en kandidatexamen i företagsadministration, är en akademisk examen man kan få efter cirka fyra års heltidsstudier på ett företagsekonomiskt och handelsrelaterat program. BBAS är kända för att förbättra innehavarens karriärmöjligheter.

Kina, officiellt People 's Republic of China, är en suverän stat i Östasien. Det är världens 's folkrikaste land, med en befolkning på över 1,35 miljarder.

Se alla kandidatprogram i Hangzhou i Kina 2018

Läs Mer

Kandidatexamen I Företagsekonomi (på Engelska)

Hangzhou Dianzi University
Campusstudier Heltid 4 år September 2018 Kina Hangzhou

Programmet syftar till att odla talanger som kan anpassa sig till de krav som moderna globala samhället. De kvalificerade akademiker ska förstå allmän kinesiska kunskap, Kinas ekonomiska och handelsmässiga situation. [+]

Bachelor of Business Administration (på engelska)

Examen: ungkarl av ledningen

Programnamn: företagsekonomi

Programmets längd: 4 år

Syfte:

Programmet syftar till att odla talanger som kan anpassa sig till de krav som moderna globala samhället. De kvalificerade akademiker ska förstå allmän kinesiska kunskap, Kinas ekonomiska och handelsmässiga situationen samt den kinesiska kulturen. De skall behärska kunskaper och färdigheter inom management, ekonomi, juridik och dator, etc., och är konkurrenskraftiga på att arbeta på affärsföretag och statliga myndigheter med hög innovation och applikations förmågor.

Efter avslutad nödvändiga krediter kommer studenterna att kunna: ... [-]