BBA-examen i Nairobi Kenya

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Nairobi Kenya 2018

Master

En BBA, eller en kandidatexamen i företagsadministration, är en akademisk examen man kan få efter cirka fyra års heltidsstudier på ett företagsekonomiskt och handelsrelaterat program. BBAS är kända för att förbättra innehavarens karriärmöjligheter.

Kenya, officiellt Republiken Kenya, är en suverän stat i Östafrika. Huvudstaden och den största staden är Nairobi.

Nairobi är huvudstad i Kenya. Denna stad är känd för sina goda utbildningsinstitutioner och deras diversifierade utbildningsprogram. Några av dem är University of Nairobi, Kenyatta University, Daystar University och afrikanska Nazarene University.

Se alla kandidatprogram i Nairobi i Kenya 2018

Läs Mer

Kandidatexamen I Företagsekonomi

Africa International University
Campusstudier Heltid 4 år May 2018 Kenya Nairobi

The Bachelor of Business Administration syftar till att förbereda studenterna för en karriär i näringslivet och närliggande områden. Graden syftar till att ge studenterna en bred verksamhet utbildning som tar hänsyn till de kunskaper som krävs för att fungera som en professionell i den dynamiska globala affärsmiljön. [+]

Kandidatexamen i företagsadministration

The Bachelor of Business Administration syftar till att förbereda studenterna för en karriär i näringslivet och närliggande områden. Graden syftar till att ge studenterna en bred verksamhet utbildning som tar hänsyn till de kunskaper som krävs för att fungera som en professionell i den dynamiska globala affärsmiljön. Programmet integrerar tro och kristna värderingar som kommer att ge studenterna möjlighet att lära sig de viktiga färdigheter effektiva chefer behöver för att överleva och lyckas i dagens marknad.

Efter ett framgångsrikt slutförande av den föreskrivna studier för Tradenom kommer examen ha förvärvat kunskaper, färdigheter och förmåga att kunna:... [-]