BBA-examen i Rimouski Kanada

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Rimouski Kanada 2018

Master

För att ta en kandidatexamen i företagsadministration (BBA) måste man vanligtvis studera fyra år på heltid och koncentrera sig på ett visst ämnesområde inom affärsverksamhet eller handel. Allmänna kurser som rör handel och näringsliv fungera som en bas för BBA-utbildningsprogram.

Kanadensare lägger stor vikt vid att lära, och har utvecklat en förstklassig utbildningssystem med hög standard. Inte bara ger Kanada en säker, ren miljö, men det har konsekvent rankats som en av världens bästa platser att leva i termer av livskvalitet av FN.

Se alla kandidatprogram i Rimouski i Kanada 2018

Läs Mer

Bachelor Of Administration

Université du Québec à Rimouski UQAR
Campusstudier Heltid Deltid 18 månader September 2018 Kanada Rimouski Lévis + 2 fler

Kandidatprogrammet i företagsekonomi syftar till att ge studenterna möjlighet att utveckla sin potential och att skaffa sig kunskaper och färdigheter när det gäller administrativa vetenskaper för att kunna använda sin expertis till förmån för små och medelstora organisationer, privata och allmänheten, skapa sin verksamhet eller fortsätta sin utbildning på forskar cykler. [+]

De framtida BBA bildar hanterare att ockupera strategiska positioner i organisationer utvecklas.

MÅL

Kandidatprogrammet i företagsekonomi syftar till att ge studenterna möjlighet att utveckla sin potential och att skaffa sig kunskaper och färdigheter när det gäller administrativa vetenskaper för att kunna använda sin expertis till förmån för små och medelstora organisationer, privata och allmänheten, skapa sin verksamhet eller fortsätta sin utbildning på forskar cykler.

Bortom förvärvade äger områdena förvaltning, syftar programmet till att utveckla ledare vars personliga egenskaper och värderingar påverkar organisationer och samhälle i morgon.... [-]