BBA-examen i Montreal Kanada

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Montreal Kanada 2018

Master

För att ta en kandidatexamen i företagsadministration (BBA) måste man vanligtvis studera fyra år på heltid och koncentrera sig på ett visst ämnesområde inom affärsverksamhet eller handel. Allmänna kurser som rör handel och näringsliv fungera som en bas för BBA-utbildningsprogram.

Om du funderar på någon högre utbildning som kommer att påverka ditt liv positivt samtidigt ge dig praktiska kunskaper och färdigheter, då Kanada 's utbildningssystem är vad du behöver. Resor till Kanada för din utbildning kommer att göra dig uppskatta kreativitet och innovation av föreläsarna i dessa högre utbildningsanstalter.

Med olika anstalter som utfärdar examensbevisen är Montreal bland de städer i Nordamerika, som har den största koncentrationen av högre lärcentra. Några av de framträdande personer i landet passerade genom staden-baserade institutioner för deras utbildnings-och examensbevis.

Se alla kandidatprogram i Montreal i Kanada 2018

Läs Mer

Tradenom (BBA )

HEC Montréal
Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2018 Kanada Montreal

HEC Montréal är där det händer: en praktisk läroplan, praktikplatser och andra språkinlärning gör HEC Montréal BBA-programmet din biljett till morgondagens värld. Inte överraskande, våra studenter och lärare sätter sina spår vart de än går. [+]

Bachelor of Business Administration (BBA)

HEC Montréal är där det händer: en praktisk läroplan, praktikplatser och andra språkinlärning gör HEC Montréal BBA-programmet din biljett till morgondagens värld. Inte överraskande, våra studenter och lärare sätter sina spår vart de än går.

&nbsp

En flerspråkig Program Eftersom behärska mer än ett språk har blivit nyckeln till framgång i dagens affärsvärld, erbjuder HEC Montreal flera alternativ, inklusive en trespråkiga BBA-en nordamerikansk först!

&nbsp

En internationell utblick Globaliseringen är en viktig realitet i dagens värld, så för att hjälpa dig att nå händelsernas centrum, erbjuder HEC Montreal internationella stipendier, internationella utbytesprogram, ett campus utomlands program, andscholarships läggning. ... [-]