BBA-examen i Toronto Kanada

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Toronto Kanada 2018

Master

En kandidatexamen i företagsadministration (BBA) är en akademisk prestation som visar prov på en students slutförandet av olika företagsekonomiska kurser. Under de fyra år långa studierna går man kurser som handlar om företagsverksamhet, däribland kurser i ett fördjupningsämne.

Kanadensare lägger stor vikt vid att lära, och har utvecklat en förstklassig utbildningssystem med hög standard. Inte bara ger Kanada en säker, ren miljö, men det har konsekvent rankats som en av världens bästa platser att leva i termer av livskvalitet av FN.

Det är den största staden i Kanada, och utbildningssektorn har så mycket blomstrat i denna stad. Många universitet och högskolor har satt sina centra här för att tjäna folket i form av högre utbildning är berörda. Erbjuder en bekväm miljö för studenter för lärande, har staden genom institutioner som University of Toronto sett många excel i deras professionella kurser.

Se alla kandidatprogram i Toronto i Kanada 2018

Läs Mer

Kandidatexamen I Företagsekonomi I Ledningen (BBA)

University of Toronto
Campusstudier Heltid 4 år September 2018 Kanada Toronto

University of Toronto Scarborough erbjuder Bachelor of Business Administration (BBA) grad studenter som full en av Specialist program i Management. Vi erbjuder också ett kooperativ version av Management Program samt en icke-Co-op Certificate in Business ... [+]

Bachelor of Business Administration i Management (BBA)

Utformningen av läroplanen i Management styrs av vår mission, som följer: "Uppdraget för institutionen för Management vid University of Toronto Scarborough är att ge våra elever den bästa pre-professionell grundutbildning ledarskapsutbildning i Kanada. Med särskild tonvikt på vår co-op modell för utbildning, strävar vi efter att erbjuda en sammanhängande uppsättning lärande upplevelser som samtidigt lär ledningskompetens och utvecklar förmågan att tänka analytiskt om chefs, ekonomiska och samhälleliga problem och möjligheter. Vår fakultet bedriver nationellt och internationellt erkänd forskning som avancerar kunskapens gränser, gagnar vårt samhälle, och ger nya insikter till våra studenter. Vi kommer att förbättra våra elevers nuvarande och framtida upplevelser genom att bygga och upprätthålla nära förbindelser med privata och offentliga sektorns organisationer, genom att hjälpa eleverna att överbrygga gapet mellan utbildning och sysselsättning, samt genom att tillhandahålla en fortsatt och livlig anslutning bland nuvarande och tidigare elever i Institutionen. "The University of Toronto Scarborough erbjuder Bachelor of Business Administration (BBA) grad studenter som full en av Specialist program i Management. Vi erbjuder också ett kooperativ version av Management Program samt en icke-Co-op Certificate in Business.... [-]