BBA-examen i Sault Sainte Marie Kanada

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Sault Sainte Marie Kanada 2018

Master

För att ta en kandidatexamen i företagsadministration (BBA) måste man vanligtvis studera fyra år på heltid och koncentrera sig på ett visst ämnesområde inom affärsverksamhet eller handel. Allmänna kurser som rör handel och näringsliv fungera som en bas för BBA-utbildningsprogram.

Om du funderar på någon högre utbildning som kommer att påverka ditt liv positivt samtidigt ge dig praktiska kunskaper och färdigheter, då Kanada 's utbildningssystem är vad du behöver. Resor till Kanada för din utbildning kommer att göra dig uppskatta kreativitet och innovation av föreläsarna i dessa högre utbildningsanstalter.

Med de allra flesta program som genomförs i skolor och campus ligger i Sault Sainte Marie, kan man inte missa en lämplig kurs att göra. Oavsett om du är en ny lokal eller utlänning skolor som Algoma universitet och Salt College, kommer att uppfylla dina högre utbildning mål.

Se alla kandidatprogram i Sault Sainte Marie i Kanada 2018

Läs Mer

Tradenom

Algoma University
Campusstudier Heltid 4 år September 2018 Kanada Sault Sainte Marie

Målet med Algoma U 's Business programmet är att ge studenterna en stark, väl avrundad grund för affärskompetens och begrepp samarbetar med förmågan att ... [+]

Tradenom

&nbsp

Målet med Algoma U 's Business programmet är att ge studenterna en stark, väl avrundad grund för affärskompetens och begrepp samarbetar med förmågan att tillämpa dessa intellektuella verktyg i utmanande och dynamisk värld av globala affärer. Denna fokusering gör att våra studenter att göra en smidig övergång från den akademiska miljön till näringslivet. Eleverna kan också förbättra sin kärnverksamhet lärdomar genom att välja en av de fem tillgängliga inriktningar, eller genom att välja valbara kurser utanför verksamheten disciplin. Detta gör att studenter kan kombinera sina individuella intresseområden i sina studier kärnverksamhet.... [-]