BBA-examen i Vancouver Kanada

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Vancouver Kanada 2018

Master

Att ta en kandidatexamen i företagsadministration (BBA) innebär heltidsstudier vid en handelshögskola eller ett universitet för att studera företagsekonomi och relaterade ämnen. De flesta universitet kräver fyra års studier på heltid för att man ska kunna få en kandidatexamen i företagsadministration.

Kanadensare lägger stor vikt vid att lära, och har utvecklat en förstklassig utbildningssystem med hög standard. Inte bara ger Kanada en säker, ren miljö, men det har konsekvent rankats som en av världens bästa platser att leva i termer av livskvalitet av FN.

Under årens lopp har staden välkomnat tusentals studenter till sina beundransvärda höga utbildningsmöjligheter. Eleverna väljer att studera här på grund av bekvämlighet staden erbjuder i form av utbildning och socialt liv. Högskolor och universitet i detta område har åtagit sig att tillhandahålla förstklassig utbildning för lokalbefolkningen och internationella studenter.

Se alla kandidatprogram i Vancouver i Kanada 2018

Läs Mer

Tradenom - Finansiella Tjänster

Douglas College
Campusstudier Heltid Deltid 8 terminer September 2018 Kanada New Westminster Vancouver + 2 fler

En Bachelor of Business Administration grad är din inkörsport till avancerade positioner och professionella beteckningar. Om du är redo att ta ett stort steg framåt i din verksamhet karriär, är det här programmet rätt ställe att börja. Du förvärva karriär färdiga färdigheter som kommer att få dig till framsidan av linjen i den konkurrensutsatta näringslivet. [+]

En Bachelor of Business Administration grad är din inkörsport till avancerade positioner och professionella beteckningar. Om du är redo att ta ett stort steg framåt i din verksamhet karriär, är det här programmet rätt ställe att börja. Du förvärva karriär färdiga färdigheter som kommer att få dig till framsidan av linjen i den konkurrensutsatta näringslivet.

Programöversikt

The Bachelor of Business Administration (BBA) i Financial Services och administration förbereder personer för positioner i rikedom planering och värdepapper, och för beteckningar som GFP (Certified Financial Planner) och CSC (Canadian Securities Course). Programmet erbjuder ett antal valfria och en praktik komponent.... [-]