BBA-examen i New Westminster Kanada

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i New Westminster Kanada 2018

Master

En BBA, även känd som en kandidatexamen i företagsadministration, är en akademisk prestation som visar att man besitter kunskaper inom näringsliv och handel. De flesta BBA-program tar cirka tre eller fyra år att slutföra.

Kanadensare lägger stor vikt vid att lära, och har utvecklat en förstklassig utbildningssystem med hög standard. Inte bara ger Kanada en säker, ren miljö, men det har konsekvent rankats som en av världens bästa platser att leva i termer av livskvalitet av FN.

Se alla kandidatprogram i New Westminster i Kanada 2018

Läs Mer

Tradenom - Finansiella Tjänster

Douglas College
Campusstudier Heltid Deltid 8 terminer September 2018 Kanada New Westminster Vancouver + 2 fler

En Bachelor of Business Administration grad är din inkörsport till avancerade positioner och professionella beteckningar. Om du är redo att ta ett stort steg framåt i din verksamhet karriär, är det här programmet rätt ställe att börja. Du förvärva karriär färdiga färdigheter som kommer att få dig till framsidan av linjen i den konkurrensutsatta näringslivet. [+]

En Bachelor of Business Administration grad är din inkörsport till avancerade positioner och professionella beteckningar. Om du är redo att ta ett stort steg framåt i din verksamhet karriär, är det här programmet rätt ställe att börja. Du förvärva karriär färdiga färdigheter som kommer att få dig till framsidan av linjen i den konkurrensutsatta näringslivet.

Programöversikt

The Bachelor of Business Administration (BBA) i Financial Services och administration förbereder personer för positioner i rikedom planering och värdepapper, och för beteckningar som GFP (Certified Financial Planner) och CSC (Canadian Securities Course). Programmet erbjuder ett antal valfria och en praktik komponent.... [-]