BACHELORSTUDIES

Se alla kandidatprogram i företagsadministration i Journalistik och masskommunikation på deltid i Asien 2020/2021

En BBA, eller en kandidatexamen i företagsadministration, är en akademisk examen man kan få efter cirka fyra års heltidsstudier på ett företagsekonomiskt och handelsrelaterat program. BBAS är kända för att förbättra innehavarens karriärmöjligheter.

Journalistik är en tillfredsställande karriär som kombinerar spänningen av att täcka nyhetsartikel med tillfredsställelsen av en livsstil för offentlig skyldighet. Studieprogram är sammansatt för att ge akademiker som utbildats för att analysera och räkna ut komplicerade händelserna i vår tid samt höja journalistiska normer i alla medier.

Asien är världens 's största och folkrikaste världsdel, som ligger främst i de östra och norra halvklotet. Det täcker 8,7% av jordens 's totala yta och omfattar 30% av sin landyta.

Kontakta skolor direkt Bästa BBA-programmen i Journalistik och masskommunikation på deltid i Asien 2020/2021

2 Resultat i Journalistik och masskommunikation, Asien Filter

BBA Marknadsföring och kommunikation

The Chinese University of Hong Kong - Shenzhen
BBA
Sep 2020
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Vår Bachelor of Business Administration i marknadsföring och kommunikation är ett tvärvetenskapligt program som utrustar dig med kunskap inom marknadsföring, ekonomi och redov ...

Läs mer

BBA - Företagsekonomi - Företagsekonomi

United International Business Schools
BBA
<
Heltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Heltidsstuderande kan få en bachelorgrad på 3 akademiska år på 9 månader, för totalt 9 fjärdedelar om 20 hp, eller i 4 akademiska år för totalt 12 fjärdedelar om 15 hp varje g ...

Läs mer