BBA-examen i Kingston Jamaica

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Kingston Jamaica 2018

Master

Att ta en kandidatexamen i företagsadministration (BBA) innebär heltidsstudier vid en handelshögskola eller ett universitet för att studera företagsekonomi och relaterade ämnen. De flesta universitet kräver fyra års studier på heltid för att man ska kunna få en kandidatexamen i företagsadministration.

Jamaica är en ö land som ligger i Karibiska havet, innefattande den tredje största ön i Stora Antillerna.

Den största staden i Jamaica, är Kingston känd för sina bra väder och goda levnadsvillkor. Denna huvudstad har några av bra teknik och IT institutioner som University of Technology och University College of The Caribbean.

Se alla kandidatprogram i Kingston på Jamaica 2018

Läs Mer

Kandidatexamen I Företagsekonomi

University College Of The Caribbean
Campus eller Online-studier Heltid Deltid 4 - 5 år September 2018 Jamaica Kingston + 1 fler

Programmet i företagsekonomi ger en bred översikt av organisationsutveckling och ger studenterna teoretiska och praktiska kunskaper. [+]

Bachelor of Science i Business Administration

Programmet i företagsekonomi ger en bred översikt av organisationsutveckling och ger studenterna teoretiska och praktiska kunskaper inom områden som organisatoriskt beteende, industri och relationer till anställda, produktion och verksamhetsstyrning, strategisk ledning och småföretag entreprenörskap. Detta program gör det möjligt för studenter att uppfylla kraven sysselsättning för en mängd olika para-professionella yrkesval och därmed bidra till hållbara affärsenheter.

[-]