BBA-examen i Turin Italien

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Turin Italien 2018

Master

En BBA, eller en kandidatexamen i företagsadministration, är en akademisk examen de som slutfört cirka tre eller fyra års studier inom ett företagsrelaterade ämne kan få. Att ta en BBA innebär ofta att man förbättrar sina karriärmöjligheter och sin inkomstpotential.

Officiellt kallas Republiken Italien, landet som finns i södra Europa. Det officiella språket är italienska och den kulturella rika huvudstad är Rom. Många av världens 's äldsta universitet ligger i Italien, i synnerhet universitetet i Bologna (grundat 1088). Det finns tre Superior forskarskolor med "universitetsstatus ", tre institut med status Doctoral Colleges, vilket fungerar på avancerad och forskarnivå.

Turin är ett av de företag städerna i Italien. Universiteten i denna stad strävar efter att erbjuda utbildning av hög kvalitet i Italien. Denna plats är ett nav för top notch internationella skolor som University of Turin som är dedikerade till att forma upp bra karriär för studenterna.

Se alla kandidatprogram i Turin i Italien 2018

Läs Mer

BA I Business Administration

St. John International University
Campusstudier Heltid October 2018 Italien Turin

SJIU s Business Administration Programmet är utformat för att utvecklas inom varje kandidat de verktyg de behöver för att träda in i och påverka näringslivet. Särskild uppmärksamhet kommer att ägnas de ekonomiska konsekvenserna av miljöfrågor och hållbar utveckling som en drivkraft för politik och tillväxt i 21-talet. [+]

BA i Business Administration SJIU s Business Administration Programmet är utformat för att utvecklas inom varje kandidat de verktyg de behöver för att träda in i och påverka näringslivet. Särskild uppmärksamhet kommer att ägnas de ekonomiska konsekvenserna av miljöfrågor och hållbar utveckling som en drivkraft för politik och tillväxt i 21-talet. Förutom den vanliga företagsekonomi kurser, har SJIU hållbara företag BA kurser som är speciellt utformade för att utveckla system tänkande och miljömedvetenhet hos eleverna. Detta ger dem en verktygslåda för hållbar know-how för användning i omvärlden. För att främja detta mål, ger SJIU ytterligare kurser från akademiska discipliner utanför verksamheten för att främja tvärvetenskaplig tänkande och problemlösning. Särskild uppmärksamhet kommer att läggas på att utveckla studenternas analytiska förmåga.Syftet är att identifiera problem i verksamheten och förnya lösningar. Läroplanen är konstruerad på ett sätt som upprätthåller en livlig växelverkan mellan avancerade teorier och praxis på området. Får 20% rabatt på SJIU s studieavgifter om du ansöker via Masterstudies.com eller Bachelorstudies.com med 31 juli, 2013! Jobbmöjligheter SJIU erbjuder en kandidatexamen i företagsekonomi, med en koncentration i hållbarhet som kommer att ge sina studenter de verktyg och erfarenhet att ha en omedelbar framgång som företagare och chefer. De ledaregenskaper som förvärvats i denna Bachelor tillåter studenter att skriva in alla företag, särskilt de ekonomiska och finansiella sådana.... [-]