$close

Filter

Visa resultat

Jämför 2 kandidatprogram i företagsadministration i Internationella relationer

En Bachelor of Business Administration (BBA) är en grundexamen som är inriktad på att studenter som vill inrikta sina ämnesområdet på att få affärsmannaskap. Slutföra en BBA-programmet kan bana väg för ett brett sortiment av affärs karriärer eller vägen till fortsatta studier. Vad är en BBA i internationella relationer? En BBA i internationella relationer är ett affärsinriktat p… Läs mer

En Bachelor of Business Administration (BBA) är en grundexamen som är inriktad på att studenter som vill inrikta sina ämnesområdet på att få affärsmannaskap. Slutföra en BBA-programmet kan bana väg för ett brett sortiment av affärs karriärer eller vägen till fortsatta studier.

Vad är en BBA i internationella relationer? En BBA i internationella relationer är ett affärsinriktat program som förbereder eleverna för att komma in på området för internationella affärer. Förutom kurser i företagsekonomi, organisation och finansiering, kommer en internationella relationer BBA typiskt innehålla kurser i utrikespolitiken, områdesstudier, och freds- och konfliktkunskap. Eleverna kommer att få affärs färdigheter som krävs för att lyckas i dagens globala ekonomi.

Det finns många skäl att välja en BBA i internationella relationer.Program för internationella relationer ge de studerande med kunskaper som kan leda till framgång inte bara i en företagsmiljö, men också i olika områden, från socialt arbete media statlig anställning. Idag är många företag verkar internationellt, vilket ger en extra kant till företagsekonomiska akademiker som också är kunnig i internationella relationer.

De flesta BBA program tar tre till fyra år att slutföra, med kostnader och särskilt program längd varierar beroende på det skolan som erbjuder det. Studenter som är intresserade av en BBA i internationella relationer bör forskningsprogram och kontakt institutioner direkt för att få korrekt information.

Många studenter som bedriver en BBA grad av något slag fortsätter att komma in i näringslivet, att ta positioner med allvarliga tillväxtpotential. Med fokus på internationella relationer, kan en BBA också leda till karriärer inom politik, diplomati och militären.En stor del av BBA studenter väljer att utnyttja sin internationella relationer kunskap för att ansluta sig till eller funnit organisationer som tillhandahåller fattigdom, katastrof- och medicinsk hjälp runt om i världen.

En BBA i internationella relationer kan öppna upp en värld av möjligheter, vilket leder till olika och spännande karriärmöjligheter. Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Mind Development Academy
Kapstaden, Sydafrika

Programmets målsättning är att hjälpa studenter att få ett globalt perspektiv som kompletterar sina intresseområden och professionella mål samtidigt som de har utvecklat den f ... +

Programmets målsättning är att hjälpa studenter att få ett globalt perspektiv som kompletterar sina intresseområden och professionella mål samtidigt som de har utvecklat den färdighetssats som är nödvändig för att fungera i en global miljö. Programmet Bachelor of International Relations (BS) erbjuds online via distansutbildning. -
BBA
Heltid
Deltid
Engelska
Internet