$close

Filter

Visa resultat

Jämför kandidatprogram i företagsadministration i Internationell finans

En BBA (Bachelor in Business Administration) är ett grundutbildningen som förbereder eleverna för en rad olika affärs karriärer. Studenter som tjänar sitt BBA framställs också med den kompetens och utbildning för att fortsätta att tjäna sin MBA. Vad är en BBA i International Finance? Under detta program kommer eleverna lära sig om komplexa finansvärlden och hur den förhåller sig… Läs mer

En BBA (Bachelor in Business Administration) är ett grundutbildningen som förbereder eleverna för en rad olika affärs karriärer. Studenter som tjänar sitt BBA framställs också med den kompetens och utbildning för att fortsätta att tjäna sin MBA.

Vad är en BBA i International Finance? Under detta program kommer eleverna lära sig om komplexa finansvärlden och hur den förhåller sig till världen. Varje program kommer att variera, men eleverna kan lära orsakerna till konjunktur, hur olika regeringar organisera viktigaste ekonomiska aktiviteter och processer för internationell ekonomisk differentiering och integration. Klasser kan också innefatta begreppen finansiell analys, säkerhetsvärderingar, portföljteori, risk och avkastning, pengars tidsvärde, och effektiva teorier marknads.

Finansiering är kärnan i många företag och andra organisationer, och akademiker med en internationell finans examen kommer att ha en mängd olika yrken att välja mellan efter examen.Detta program är bra för dem som gillar att resa och vill kommunicera och funktion bland andra kulturer.

Kostnaderna i samband med att tjäna en examen i internationell ekonomi kan variera en hel del från en plats till en annan. Faktorer som bland annat rykte på skolan, hur länge programmet, och andra tillhörande avgifter. Eleverna ska komma i kontakt med skolorna och ta reda på exakt vad undervisning och avgifter bör förväntas.

Studenterna kommer att ha förvärvat kunskaper inom områdena marknadsföring, finansiell analys, förvaltning och rådgivning, vilket gör dem kvalificerade för många olika områdena sysselsättning. Arbetsgivare kan innefatta försäkringsbolag, banker, börser, och frivilligorganisationer. Det finns också karriärtjänster som finns tillgängliga i olika offentliga organ, forsknings- och medieinstitutioner, och marknadsföringsföretag. Internationella möjligheter inkluderar utrikesministerier, ministerierna handel och internationella organisationer.

Skjut inte upp din utbildning längre. Med hjälp av vår omfattande onlinedatabas är snabbt och enkelt. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
United International Business Schools
Zurich, Schweiz +8 Mer

Heltidsstuderande kan få en bachelorgrad på 3 akademiska år på 9 månader, för totalt 9 fjärdedelar om 20 hp, eller i 4 akademiska år för totalt 12 fjärdedelar om 15 hp varje g ... +

Heltidsstuderande kan få en bachelorgrad på 3 akademiska år på 9 månader, för totalt 9 fjärdedelar om 20 hp, eller i 4 akademiska år för totalt 12 fjärdedelar om 15 hp varje gång när arbetsbelastningen sprids. -
BBA
Heltid
Deltid
3 - 4 år
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet