$close

Filter

Visa resultat

Jämför kandidatprogram i företagsadministration i Internationell ekonomi

Beslutar att tjäna en Bachelor of Business Administration (BBA) är ett klokt pedagogiska mål som kan leda till en högre lön, större professionella möjligheter, och en ökning med kunskap som gör akademiker i detta program oumbärlig i alla företagsklimatet. Denna grad programmet kräver fyra till sex års studier, gav en elev har möjlighet att gå i skolan på heltid. Vad är en BBA i… Läs mer

Beslutar att tjäna en Bachelor of Business Administration (BBA) är ett klokt pedagogiska mål som kan leda till en högre lön, större professionella möjligheter, och en ökning med kunskap som gör akademiker i detta program oumbärlig i alla företagsklimatet. Denna grad programmet kräver fyra till sex års studier, gav en elev har möjlighet att gå i skolan på heltid.

Vad är en BBA i internationell ekonomi? En examen i internationell ekonomi hjälper akademiker att förstå hur ekonomin påverkar arbetet i resten av världen. Kurser erbjuds i ämnen som de offentliga finanserna, internationell bank, redovisning, affärsjuridik och internationell politik och relationer. Eleverna kan också ha möjlighet till en praktikplats med lokala, nationella eller internationella statliga organisationer som en del av utbildningsprogrammet. Efter examen får studenterna förbereds för en utmanande och givande karriär i internationella affärer, finans och ekonomi.

Tjänar en internationell ekonomexamen kan vara till nytta för akademiker eftersom de kommer att kunna komma in i karriär område med en konkurrensfördel gentemot andra arbetssökande. Utexaminerade utvecklar också sin problemlösning, kritiskt tänkande och kommunikativa färdigheter som de tjänar sin examen.

Kostnaden för att tjäna en Bachelor of Business Administration grad kan variera för varje elev beroende på var i skolan och längden på programmet. Eleverna uppmanas att undersöka deras potential skolan noga för att vara förtrogen med kostnaden för att förtjäna sin BBA.

Ta emot en internationell ekonomi BBA kan leda till karriärmöjligheter för akademiker inom stat och kommun som utvecklingsplanerare, lagstiftande assistenter, eller skatte analytiker. Studenter som har avslutat en BBA Programmet kan också välja att fortsätta sin utbildning och gå till forskarskolan, Business School, eller Law School och tjäna en MBA.

Om du är intresserad av regeringen, ekonomi och finans, och vill lära sig mer om att tjäna en BBA i internationell ekonomi, kan du komma igång direkt. Bara söka efter program nedan och kontakta upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
United International Business Schools
Zurich, Schweiz +8 Mer

Heltidsstuderande kan få en bachelorgrad på 3 akademiska år på 9 månader, för totalt 9 fjärdedelar om 20 hp, eller i 4 akademiska år för totalt 12 fjärdedelar om 15 hp varje g ... +

Heltidsstuderande kan få en bachelorgrad på 3 akademiska år på 9 månader, för totalt 9 fjärdedelar om 20 hp, eller i 4 akademiska år för totalt 12 fjärdedelar om 15 hp varje gång när arbetsbelastningen sprids. -
BBA
Heltid
Deltid
3 - 4 år
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet