Studier på kandidatnivå i Humaniorastudier

Jämför kandidatprogram i företagsadministration i Humaniorastudier

Humaniorastudier

En BBA, eller en kandidatexamen i företagsadministration, är en akademisk examen de som slutfört cirka tre eller fyra års studier inom ett företagsrelaterade ämne kan få. Att ta en BBA innebär ofta att man förbättrar sina karriärmöjligheter och sin inkomstpotential.

Humaniora och samhällsvetenskap är ett perfekt område för studenter som vill lära sig en massa olika saker som kan ge dem en oöverträffad frihet när det gäller att välja vilken bransch de sedan skulle vilja arbeta i.

Kontakta skolor direkt - Jämför kandidatprogram i företagsadministration i Humaniorastudier 2018

Läs Mer

Tradenom Och Informationsvetenskap (bbais)

Northwestern Polytechnic University
Campusstudier Heltid September 2018 Amerikas förenta stater Fremont

Programmet är att förbereda eleverna grunderna i nuvarande affärsmetoder, ledningsprinciper och ledarskap, samt modern informationsteknik som tillämpas i en verklighetstrogen affärsmiljö. [+]

Programmet är att förbereda eleverna grunderna i nuvarande affärsmetoder, ledningsprinciper och ledarskap, samt modern informationsteknik som tillämpas i en verklighetstrogen affärsmiljö. Utbildningen kommer att göra det möjligt för eleverna att arbeta med datorer och informationsteknik för att hantera verksamheten i informationsåldern och i den globala affärsmiljöer. Efter avslutad grundexamen, är en student också beredd att ange en examen program i företagsekonomi eller närliggande områden, inklusive med hjälp av up-to-date IT och Enterprise Resource-planeringsverktyg.

examen krav

Ett minimum av 125 enheter krävs för gradering. De omfattar följande: 1. 39 enheter av allmänna utbildningar inklusive 12 enheter i engelska och kommunikation, 9 enheter inom humaniora, 9 enheter i matematik och naturvetenskap, och 9 enheter inom samhällsvetenskap, 2. 62 enheter större kurser, och 3. 24 enheter av valfria.... [-]