Studier på kandidatnivå i Humaniorastudier

Jämför kandidatprogram i företagsadministration i Humaniorastudier

Humaniorastudier

Personer som väljer att fortsätta sin utbildning efter den 12: e klassen kan fortsätta en kandidatexamen. Detta är en grundutbildning som underlättar grundläggande affärs- och ledningsprinciper. De flesta program kan slutföras på tre till fem år.

Vad är en BBA i humaniora studier? Även kallad samhällsvetenskap är humanistiska studier ett tvärvetenskapligt program. Coursework betonar konst, litteratur, filosofi och historia. Aspekter av mänskligt beteende studeras genom tidigare prestationer. Allmänna ämnen kan kombinera hälsopsychologi, en introduktion till digitala medier och redovisningsprinciper. Programmen kan anpassas, så att studenterna kan fokusera på specifika koncentrationsområden som internationella affärer, finans, redovisning, fastigheter och datorinformationssystem.

Humaniora studenter kan dra nytta av många färdigheter som uppnåtts under programmet. Problemlösande och kritiska tänkande färdigheter kan utnyttjas i en rad olika ledarroller från handledare till chef och chef. Effektiva kommunikationsförmågor, både skriftliga och muntliga, kan hjälpa individer att utvecklas i sin karriär och i sitt personliga liv.

Examensarbete för humanistiska studier kan vara tillgängligt i högskolor och universitet över hela världen. Programkostnaderna varierar från en skola till en annan. Det rekommenderas att individer kontaktar sina skolor av intresse direkt för de mest aktuella undervisnings- och hjälppaketen.

En BBA i humanistiska studier förbereder studenterna för möjligheter i näringsliv, lag och medicin. Individer kan få jobb på grundnivå som administrativa assistenter, forskningsassistenter och försäljnings- eller ledarstuderande. Att inneha en examen kan leda till framsteg och högre betalningsställen som informationssäkerhetschef, förlustförebyggande chef och kostnadsberäkare. Personer som önskar fortsätta sin utbildning kan uppfylla förutsättningarna för tillträde till ett sekundärt sekundärprogram.

Att nå en humanistiska studierexamen kan erbjuda karriärmöjligheter inom en rad olika branscher. Arbetande vuxna som vill fortsätta sina utbildningsmål kan hitta flexibilitet i online-klasser. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för BBA Humaniorastudier.  Testa vår kategori Kandidatexamen Humaniorastudier istället.

Sök efter liknande program här