close

Filter

Visa resultat

Jämför kandidatprogram i företagsadministration i Hotelladministration i Lettland 2020

Att ta en kandidatexamen i företagsadministration (BBA) innebär heltidsstudier vid en handelshögskola eller ett universitet för att studera företagsekonomi och relaterade ämnen. De flesta universitet kräver fyra års studier på heltid för att man ska kunna få en kandidatexamen i företagsadministration.Lettland, officiellt Republiken Lettland, är ett land i Baltikum i norra Europa. Det… Läs mer

Att ta en kandidatexamen i företagsadministration (BBA) innebär heltidsstudier vid en handelshögskola eller ett universitet för att studera företagsekonomi och relaterade ämnen. De flesta universitet kräver fyra års studier på heltid för att man ska kunna få en kandidatexamen i företagsadministration.

Lettland, officiellt Republiken Lettland, är ett land i Baltikum i norra Europa. Det gränsar i norr av Estland, i söder av Litauen, i öster av Ryssland, och i sydöst av Vitryssland. Letterna är en baltisk människor, kulturellt relaterade till litauerna. Kapitalet är Riga som är hem till Lettlands universitet med mer än 23.000 inskrivna studenter.

De mest populära BBA-programmen i Hotelladministration i Lettland 2020

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filter
Rezekne University of Applied Sciences
Rēzekne, Lettland

Programmet kommer att tillhandahålla tillämpad kompetens och begrepp relaterade till fritid och turism eller externa relationer tjänstehantering.

Programmet kommer att tillhandahålla tillämpad kompetens och begrepp relaterade till fritid och turism eller externa relationer tjänstehantering. -
BBA
Heltid
4 år
Engelska
Campusstudier

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här