close

Filter

Visa resultat

Jämför kandidatprogram i företagsadministration i Hotell och turism i Turkiet 2020

En BBA, även känd som en kandidatexamen i företagsadministration, är en akademisk prestation som visar att man besitter kunskaper inom näringsliv och handel. De flesta BBA-program tar cirka tre eller fyra år att slutföra.Universiteten i Turkiet ger antingen två eller fyra års utbildning för grundutbildningen, medan forskarutbildningen varar i minst två år. Det finns cirka 820 högskolo… Läs mer

En BBA, även känd som en kandidatexamen i företagsadministration, är en akademisk prestation som visar att man besitter kunskaper inom näringsliv och handel. De flesta BBA-program tar cirka tre eller fyra år att slutföra.

Universiteten i Turkiet ger antingen två eller fyra års utbildning för grundutbildningen, medan forskarutbildningen varar i minst två år. Det finns cirka 820 högskolor i Turkiet inklusive 76 universitet med en total student registrering av över 1 miljon. Kvaliteten på utbildningen vid de turkiska universiteten varierar kraftigt, en del ge utbildning och resurser i nivå med internationellt kända skolor.

De mest populära BBA-programmen i Hotell och turism i Turkiet 2020

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter