Filter
Företagsekonomi
Gibraltar Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför de mest populära BBA-programmen i Gibraltar 2019

En kandidatexamen i företagsadministration (BBA) är en akademisk prestation som visar prov på en students slutförandet av olika företagsekonomiska kurser. Under de fyra år långa studierna går man kurser som handlar om företagsverksamhet, däribland kurser i ett fördjupningsämne.

Gibraltar är en utmärkt plats att bedriva högre utbildning, eftersom det följer den engelska modellen för skolgång. Även om det fanns en gång få lärosäten i landet, har de senaste statliga regleringar ledde till skapandet av dessa institutioner.

Börja idag De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Gibraltar 2019

Läs mer Läs mindre

Results

University of Gibraltar

Gör dig redo för världsverksamheten med den här treåriga branschfokuserade kursen. ... [+]

Om kursen

Dagens näringsliv kräver studenter med en förståelse för alla aspekter av verksamheten, som kan tänka kritiskt och agera beslutsamt.

Utformad i samarbete med universitetets Business Key Advisory Group, högprofessionella akademiker och branschexperter, förbereder du kursen för affärsutmaningar genom att ge dig högkvalitativa färdigheter över viktiga aspekter av verksamheten samt djupare kunskaper inom ett valt område specialisering.

Kursen erbjuder också ovärderlig erfarenhet av att arbeta inom branschen genom årliga placeringar. Studenter kan också välja en majoritet från följande: Management, Finance, Digital Innovation, Accounting, Marketing, Tourism.... [-]

Gibraltar
September 2019
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska