Filter
Affärsadministration
Ghana Kumasi Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration in Kumasi Ghana 2019

Att ta en kandidatexamen i företagsadministration (BBA) innebär heltidsstudier vid en handelshögskola eller ett universitet för att studera företagsekonomi och relaterade ämnen. De flesta universitet kräver fyra års studier på heltid för att man ska kunna få en kandidatexamen i företagsadministration.

Ghana, känd som Republiken Ghana, är en suverän stat ligger på Guineabukten och Atlanten i West Africas

Kumasi är en viktig stad i södra Ghana regionen är ett industriellt och kommersiellt centrum. Känd för sina många arter av blommor den har fått smeknamnet "The Garden City." Det finns två stora lärosäten.

Se alla kandidatprogram in Kumasi i Ghana 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Christian Service University College

Är du en ambitiös student? Och letar efter en unik möjlighet att nå en specialiserad examen i BBA redovisning och finansiering? Ta reda på om det här programmet matcha di ... [+]

CSUC erbjuder högkvalitativa fyraåriga grundutbildningar inom olika områden. Dessa unika engelskvisade program ger en utmärkt akademisk grund. I dessa program som du kommer att arbeta tillsammans med dina klasskamrater från hela världen, ta emot instruktioner från framstående forskare och lärare och utveckla din förmåga att bedriva vetenskaplig och effektfulla forskning.

Är du en ambitiös student? Och letar efter en unik möjlighet att nå en specialiserad examen i BBA redovisning och finansiering? Ta reda på om det här programmet matcha dina ambitioner för en framgångsrik framtid.

Avgifter för internationella studenter 2017/2018 Academic Year

progra... [-]
Ghana Kumasi
September 2019
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska