BBA-examen i Nice Frankrike

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Nice Frankrike 2018

Master

En BBA, eller en kandidatexamen i företagsadministration, är en akademisk examen de som slutfört cirka tre eller fyra års studier inom ett företagsrelaterade ämne kan få.

Frankrike erbjuder en superb högskolesystemet att inte bara medborgarna utan även utlänningar. Landet 's dynamiska kultur lockar utländska studenter och de som är intresserade av att fullfölja internationella kurser. Frankrike har en tradition av vetenskaplig och teknisk innovation. Detta säkerställer att forskare fullt ut utnyttja sin kreativitet.

Som den 5: e mest befolkade staden i Frankrike, är Nice hem för över 300 000 invånare. Det är en början turistmål i Frankrike på grund av dess skönhet och klimat. Staden har flera institutioner för högre utbildning.

Se alla kandidatprogram i Nice i Frankrike 2018

Läs Mer

Kandidatexamen I Företagsekonomi (paris Och Fin)

IPAG Business School
Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Frankrike Paris Nice + 1 fler

Arrangeras som ett gemensamt program mellan IPAG Business School och Nottingham Business School eller University of South Wales, är detta 3-årig civilekonomexamen syftar till att utveckla studentens kunskap och kompetens inom området för internationella företag och förvaltning. [+]

Mål för Bachelor of Business Administration-programmet:

Arrangeras som ett gemensamt program mellan IPAG Business School och Nottingham Business School eller University of South Wales, är detta 3-årig civilekonomexamen syftar till att utveckla studentens kunskap och kompetens inom området för internationella företag och förvaltning. Företagen bygger en global närvaro i en miljö med växande ömsesidiga ekonomiska beroendet mellan nationer, vilket har underblåst efterfrågan på internationell förvaltning kunskap och för akademiker med internationella affärsmannaskap som är kapabla att arbeta effektivt över gränserna.

Lär ut metoder

Kurser levereras genom en kombination av föreläsningar och mindre basgrupper, där interaktion elev-lärare uppmuntras. De flesta moduler ingår grupparbeten där eleverna har möjlighet att skaffa egen erfarenhet av att arbeta i en mångkulturell grupp. Presentationer och rapporter utgör en del av den kontinuerliga utvärderingen bedömningsprocessen, och avslutas med ett prov i varje modul är satt i slutet av terminen. Studenter som studerar i Paris och Nice måste fylla i en obligatorisk 4 månaders praktik och rapportera under andra halvåret av år 3, för att avsluta programmet. Det finns också möjlighet vid University of South Wales för att göra en praktik i stället för en termin.... [-]