BBA-examen i La Rochelle Frankrike

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i La Rochelle Frankrike 2018

Master

En BBA, eller en kandidatexamen i företagsadministration, är en akademisk examen man kan få efter cirka fyra års heltidsstudier på ett företagsekonomiskt och handelsrelaterat program. BBAS är kända för att förbättra innehavarens karriärmöjligheter.

Frankrike, officiellt Republiken Frankrike, är en enhetsstat semi-republik ligger främst i Västeuropa, med flera utomeuropeiska regioner och territorier.

La Rochelle är en hamnstad på Biscayabukten i västra Frankrike. Det är huvudstad i Charente-Maritime avdelning med en befolkning på drygt 80.000 personer. Det hem till universitetet i La Rochelle.

Se alla kandidatprogram i La Rochelle i Frankrike 2018

Läs Mer

BBA International

La Rochelle Education Group
Campusstudier 4 år September 2018 Frankrike La Rochelle

BBA International är ett riktigt springbräda för dig som vill jobba internationellt eller i en mångkulturell miljö. Tack vare sina ackrediteringar är kvalifikationen internationellt erkänd och gör det möjligt för dig att arbeta eller fortsätta dina studier överallt i världen. [+]

BBA International är ett riktigt springbräda för dig som vill jobba internationellt eller i en mångkulturell miljö. Tack vare sina ackrediteringar är kvalifikationen internationellt erkänd och gör det möjligt för dig att arbeta eller fortsätta dina studier överallt i världen.

BBA International är ett 4-årigt post-high school-program som erbjuds av La Rochelle Business School, för att utbilda studenter som söker en internationell karriär inom ledning. Programmets längd är i harmoni med internationella bachelorgrader. Genom en mängd akademiska och professionella erfarenheter kommer mer än hälften av din studietid att spenderas utomlands.

Detta program är öppet för studenter som har:examen från gymnasiet eller internationellt motsvarandehar redan fullgjort en 1-årig högskolekvalificeringhar redan slutfört en 2-årig kvalifikation efter gymnasiet... [-]