BBA-examen i Poitou-Charentes Frankrike

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Poitou-Charentes Frankrike 2018

Master

En kandidatexamen i företagsadministration (BBA) är en akademisk prestation som visar prov på en students slutförandet av olika företagsekonomiska kurser. Under de fyra år långa studierna går man kurser som handlar om företagsverksamhet, däribland kurser i ett fördjupningsämne.

Frankrike erbjuder en superb högskolesystemet att inte bara medborgarna utan även utlänningar. Landet 's dynamiska kultur lockar utländska studenter och de som är intresserade av att fullfölja internationella kurser. Frankrike har en tradition av vetenskaplig och teknisk innovation. Detta säkerställer att forskare fullt ut utnyttja sin kreativitet.

Se alla kandidatprogram i Poitou-Charentes i Frankrike 2018

Läs Mer

BBA International

La Rochelle Education Group
Campusstudier 4 år September 2018 Frankrike La Rochelle

BBA International är ett riktigt springbräda för dig som vill jobba internationellt eller i en mångkulturell miljö. Tack vare sina ackrediteringar är kvalifikationen internationellt erkänd och gör det möjligt för dig att arbeta eller fortsätta dina studier överallt i världen. [+]

BBA International är ett riktigt springbräda för dig som vill jobba internationellt eller i en mångkulturell miljö. Tack vare sina ackrediteringar är kvalifikationen internationellt erkänd och gör det möjligt för dig att arbeta eller fortsätta dina studier överallt i världen.

BBA International är ett 4-årigt post-high school-program som erbjuds av La Rochelle Business School, för att utbilda studenter som söker en internationell karriär inom ledning. Programmets längd är i harmoni med internationella bachelorgrader. Genom en mängd akademiska och professionella erfarenheter kommer mer än hälften av din studietid att spenderas utomlands.

Detta program är öppet för studenter som har:examen från gymnasiet eller internationellt motsvarandehar redan fullgjort en 1-årig högskolekvalificeringhar redan slutfört en 2-årig kvalifikation efter gymnasiet... [-]