BBA-examen i Rouen Frankrike

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Rouen Frankrike 2018

Master

En BBA, eller en kandidatexamen i företagsadministration, är en akademisk examen man kan få efter cirka fyra års heltidsstudier på ett företagsekonomiskt och handelsrelaterat program. BBAS är kända för att förbättra innehavarens karriärmöjligheter.

Frankrike, officiellt Republiken Frankrike, är en enhetsstat semi-republik ligger främst i Västeuropa, med flera utomeuropeiska regioner och territorier.

Vilar på stranden av floden Seine i norra Frankrike är Rouen. Det är huvudstad i övre Normandie. Det är hem mer än 100.000 invånare. Staden är hem för University of Rouen och andra högre utbildningsanstalter.

Se alla kandidatprogram i Rouen i Frankrike 2018

Läs Mer

Global Bba

NEOMA Business School
Campusstudier Heltid 4 år September 2018 Frankrike Rouen

ÄR DU DREV AV EN KARRIÄR SOM TILLAR DIG TILL DE FYRA KORNA AV GLOBE? Då är Global Bachelor of Business Administration för dig! Kärnan i NEOMA BS Global BBA är smidighet! Utveckla professionell smidighet, affärs- och ledningsförmåga, använd kritisk analys, interagera med kollegor och klienter på ett lämpligt sätt och anpassa sig effektivt till många olika miljöer. [+]

«ENTREPRENEUR FÖR DIN EGNA TALENT»

Steg för steg kommer du att bygga ditt professionella projekt från ditt första studieår. Under de fyra åren av studierna kommer din pedagogiska erfarenhet att vara rik och full för erbjudandet av programmet omfattar tre viktiga delar: Agility, Allsidighet, Anställningsförmåga.

5 bra skäl att välja NEOMA Business School Global BBA

> En praktisk aktivitetsbaserad undervisningsmetod : projekt, simuleringar, seminarier och fallstudier.

> Ett spår färdigt helt på engelska (eller tvåspråkigt) över 150 partneruniversiteter på 5 kontinenter för en utbytesperiod på en termin eller ett år.

> Två valfria spår under det sista året: - Business spår för omedelbar start på en professionell karriär... [-]