BBA-examen i Seine-Maritime Frankrike

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Seine-Maritime Frankrike 2018

Master

BBA är en förkortning för Bachelor of Business Administration, som är en examen man kan få efter ungefär fyra år av intensiva studier inom områden som rör näringsliv och handel. Man kan vänta sig en viss variation mellan olika BBA-program.

Frankrike är för närvarande bland de 20 bästa länderna i termer av ekonomin på grund av deras utmärkta resultatorienterad högre utbildning inlärning. De flesta av kurserna vid universitet erbjuds i det franska språket. Frankrike har 60 offentliga och 100 privata högskolor.

Se alla kandidatprogram i Seine-Maritime i Frankrike 2018

Läs Mer

Global Bba

NEOMA Business School
Campusstudier Heltid 4 år September 2018 Frankrike Rouen

ÄR DU DREV AV EN KARRIÄR SOM TILLAR DIG TILL DE FYRA KORNA AV GLOBE? Då är Global Bachelor of Business Administration för dig! Kärnan i NEOMA BS Global BBA är smidighet! Utveckla professionell smidighet, affärs- och ledningsförmåga, använd kritisk analys, interagera med kollegor och klienter på ett lämpligt sätt och anpassa sig effektivt till många olika miljöer. [+]

«ENTREPRENEUR FÖR DIN EGNA TALENT»

Steg för steg kommer du att bygga ditt professionella projekt från ditt första studieår. Under de fyra åren av studierna kommer din pedagogiska erfarenhet att vara rik och full för erbjudandet av programmet omfattar tre viktiga delar: Agility, Allsidighet, Anställningsförmåga.

5 bra skäl att välja NEOMA Business School Global BBA

> En praktisk aktivitetsbaserad undervisningsmetod : projekt, simuleringar, seminarier och fallstudier.

> Ett spår färdigt helt på engelska (eller tvåspråkigt) över 150 partneruniversiteter på 5 kontinenter för en utbytesperiod på en termin eller ett år.

> Två valfria spår under det sista året: - Business spår för omedelbar start på en professionell karriär... [-]