BBA-examen i Kuopio Finland

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Kuopio Finland 2018

Master

En BBA, eller en kandidatexamen i företagsadministration, är en akademisk examen de som slutfört cirka tre eller fyra års studier inom ett företagsrelaterade ämne kan få.

Finland, officiellt Republiken Finland är ett nordiskt land som ligger i den Fennoskandiska regionen i norra Europa.

Beläget i regionen Norra Savolax, är Kuopio stad också en kommun i regionen med en poplutation på över 100.000 invånare. Staden har 3 stora universitet.

Se alla kandidatprogram i Kuopio i Finland 2018

Läs Mer

Kandidatexamen I Företagsekonomi

Savonia University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid August 2018 Finland Kuopio Ekenäs

BBA Utbildningsprogrammet i International Business vid Savolax UAS syftar till att utveckla fokuserad kompetens inom utrikeshandeln. [+]

Mål:

BBA Utbildningsprogrammet i International Business vid Savolax UAS syftar till att utveckla fokuserad kompetens inom utrikeshandeln. För att nå detta mål kommer du att utveckla kunskap gradvis under åren och kommer att få en djup förmåga att arbeta i en internationell arbetsmiljö. Din framtida karriär inte är nödvändigt att ta dig utomlands mångkulturella och multinationella arbetsplatser kan hittas här i Finland.

Praktiska verktyg för din framtida karriär

BBA akademiker är beredda att möta ständig förändring i den globala bransch och är känsliga för de krav som internationella partner. BBAS är särskilt skicklig i de praktiska internationaliseringsprocessen, vilket i en bra position för att hjälpa t.ex. små och medelstora starta den internationella handeln. De fungerar flytande inom mångkulturella grupper och kan styra sitt lag mot uppsatta mål.... [-]