BBA-examen i Tanguig City Filippinerna

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Tanguig City Filippinerna 2018

Master

En kandidatexamen i företagsadministration (BBA) är en akademisk prestation som visar prov på en students slutförandet av olika företagsekonomiska kurser. Under de fyra år långa studierna går man kurser som handlar om företagsverksamhet, däribland kurser i ett fördjupningsämne.

Många älskar de goda människorna i Filippinerna och deras livsstil. Studera här också kan hjälpa dig att lära dig mingla med kulturen i de människor som du göra din högskoleutbildning i Local College University, State University och College eller universitet i Filippinerna. Filippinerna är den tredje största engelskspråkiga landet i världen som kommer att göra det lättare för internationella studenter.

Staden Taguig är en starkt urbaniserad stad och är en viktig bostäder, kommersiella och industriella centrum. Många prestigefyllda internationella skolor som British School Manila, International School Manila, Manila Japanese School, Den kinesiska International School Manila, Enderun Högskolor och Korean International School Filippinerna är baserade i denna stad.

Se alla kandidatprogram i Tanguig City på Filippinerna 2018

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för BBA Master Filippinerna Taguig.  Testa vår kategori BBA Filippinerna istället.

Sök efter liknande program här