BBA-examen i Manila Filippinerna

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Manila Filippinerna 2018

Master

En BBA, eller en kandidatexamen i företagsadministration, är en akademisk examen man kan få efter cirka fyra års heltidsstudier på ett företagsekonomiskt och handelsrelaterat program. BBAS är kända för att förbättra innehavarens karriärmöjligheter.

Många älskar de goda människorna i Filippinerna och deras livsstil. Studera här också kan hjälpa dig att lära dig mingla med kulturen i de människor som du göra din högskoleutbildning i Local College University, State University och College eller universitet i Filippinerna. Filippinerna är den tredje största engelskspråkiga landet i världen som kommer att göra det lättare för internationella studenter.

Manila, huvudstaden och den näst största staden i landet, tros vara landets 's ekonomiska, politiska, sociala och kulturella centrum. Å andra sidan, är staden en bostad till skolorna landets bästa, högre skolor utbildning, universitet och utbildningscentrum. Dessa institutioner erbjuder prisvärda utbildning för eleverna.

Se alla kandidatprogram i Manila på Filippinerna 2018

Läs Mer

Kandidatexamen I Företagsekonomi

Mapúa Institute of Technology
Campusstudier Heltid November 2018 Filippinerna Manila

Detta program syftar till att utrusta eleverna med relevant attityd och kompetens för att utmärka sig som affärsmän [+]

Detta program syftar till att utrusta eleverna med relevant attityd och kompetens för att utmärka sig som affärsmän och / eller företagare.

Eleverna kommer att kunna välja mellan två (2) spår för deras stora: Marketing Management och General Management.

Utexaminerade av programmet förväntas vara skicklig på att söka affärsmöjligheter, på att hantera uppgifter och människor, och på att tillämpa kvantitativa metoder som är till hjälp för att uppnå organisatoriska mål.

UPPGIFT

Den ETYSBM är engagerad i utvecklingen av den studerande för att bli ett instrument för tillväxt och utveckling i landet. MIT-YSBM ska finslipa de färdigheter och utveckla personligheten hos sina elever så att de kommer att bli agenter för positiva förändringar i näringslivet och samhället i övrigt.... [-]