BBA-examen i Quezon City Filippinerna

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Quezon City Filippinerna 2018

Master

En BBA, eller en kandidatexamen i företagsadministration, är en akademisk examen de som slutfört cirka tre eller fyra års studier inom ett företagsrelaterade ämne kan få. Att ta en BBA innebär ofta att man förbättrar sina karriärmöjligheter och sin inkomstpotential.

Många älskar de goda människorna i Filippinerna och deras livsstil. Studera här också kan hjälpa dig att lära dig mingla med kulturen i de människor som du göra din högskoleutbildning i Local College University, State University och College eller universitet i Filippinerna. Filippinerna är den tredje största engelskspråkiga landet i världen som kommer att göra det lättare för internationella studenter.

Quezon City lockar turister med en stor hastighet. Bortsett från andra anläggningar som staden har flera stora lärosäten, bland dem två mest kända institutioner är Ateneo de Manila University och University of the Philippines Diliman. Dessa erbjuder utbildning av hög kvalitet i en kreativ miljö.

Se alla kandidatprogram i Quezon City på Filippinerna 2018

Läs Mer

Bachelor Of Science I Business Administration (BBA)

Miriam College
Campusstudier Heltid November 2018 Filippinerna Bangalore

Programmet syftar till att förvandla studenter till professionella karriär specialister och beslutsfattare i näringslivet som är utrustade med rätt värderingar och är kunnig i de olika affärsmässiga principer. [+]

Bachelor of Science i Business Administration (BBA)

Programmet syftar till att förvandla studenter till professionella karriär specialister och beslutsfattare i näringslivet som är utrustade med rätt värderingar och är kunnig i de olika affärsmässiga principer. De olika stora aktörerna som erbjuds kommer att hjälpa till att förbereda dem väl för en karriär inom området.

Finans- och investeringar Management-programmet ger studenterna en stabil grund i företagsledning samtidigt finslipa sina kunskaper i nuvarande praxis ekonomisk förvaltning och investments.It är utformad för att förbereda dem att bli: (1) företags- och / eller icke-företagens finansiella specialister / förvaltare och (2) personlig och / eller företags investeringsanalytiker / specialister / förvaltare.... [-]