Filter
Affärsadministration
Malta Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför kandidatprogram i företagsadministration i Företagsekonomi på Malta 2019

En BBA, även känd som en kandidatexamen i företagsadministration, är en akademisk prestation som visar att man besitter kunskaper inom näringsliv och handel. De flesta BBA-program tar cirka tre eller fyra år att slutföra.

Företagsekonomi är ett akademisk studieområde som ger de kunskaper och färdigheter som behövs för en karriär i näringslivet. Studierna kan bestå av kurser i ekonomi, redovisning, finans, organisationsstudier, affärsetik och marknadsföring.

Malta är ett land i södra Europa i Medelhavet 80 km söder om Sicilien och 333 km norr om Libyen. Malta omfattar drygt 316 km ², vilket gör den till en av världens 's minsta och mest tätbefolkade länder.

De mest populära BBA-programmen i Företagsekonomi på Malta 2019

Läs mer Läs mindre

2 Resultat i Företagsekonomi, Malta

St Martin’s Institute of Information Technology

Institutionen för Business and Management vid St Martins erbjuder en portfölj av BSc företagsekonomiska examina, känd som "Bachelor i Business Administration", eller BBA. ... [+]

BSc Business Administration

&nbsp

Institutionen för Business and Management vid St Martins erbjuder en portfölj av BSc företagsekonomiska examina, känd som "Bachelor i Business Administration", eller BBA. De examina som erbjuds i samband med University of London, ett av de ledande universiteten i Europa och en världsklass federation av 19 högskolor.

Vem är det för? Denna examen är avsedd för ett brett spektrum av studenter inklusive de som: • Om du vill få en viss grad av internationell rang;

• Om du vill få en systematisk förståelse av management-relaterade problem, och konceptuella verktyg för att analysera och utvärdera ledningsfrågor; ... [-]

Malta Hamrun
September 2019
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
United Campus of Malta

BBA i entreprenörskap - utvecklat med stöd av Tiimiakatemia JAMK University of Applied Sciences, är en unik kandidatexamen för företagsekonomi. Den är uppbyggd i tre år e ... [+]

Översikt

BBA i entreprenörskap - utvecklat med stöd av Tiimiakatemia JAMK University of Applied Sciences, är en unik kandidatexamen för företagsekonomi. Den är uppbyggd i tre år en termin för att arbeta med avhandlingen och bygger på en inlärning genom att göra tillvägagångssätt.

Studenter anses inte som elever utan entreprenörer, skapar sitt eget verkliga företag och lär sig hur man leder det.

I början av studieprocessen upprättas ett lärandeavtal mellan studenten, lagföretag och deras tränare. Men de multikulturella, självstyrda lagen kommer att arbeta vid starten i en innovativ engelsktalande miljö.

Vi lever i en värld med snabb förändring, som behöver människor med högt initiativ och modet att vara störande.... [-]

Malta Saint Julian's
September 2019
Engelska
Heltid
42 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska