BBA-examen i Abu Dhabi Förenade arabemiraten

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Abu Dhabi Förenade arabemiraten 2018

Master

En BBA, eller en kandidatexamen i företagsadministration, är en akademisk examen de som slutfört cirka tre eller fyra års studier inom ett företagsrelaterade ämne kan få.

Förenade Arabemiraten, ibland helt enkelt kallas Emirates eller UAE är ett arabiskt land i sydöstra delen av den arabiska halvön vid Persiska viken och gränsar Oman i öster och Saudiarabien i söder, samt delar sjögränser med Qatar och Iran.

Staden Abu Dhabi rankas som den näst största i Förenade Arabemiraten värd en befolkning på nästan en miljon invånare. Det har tidigare varit rankad som den rikaste staden i världen och består av en unik skyline som matchar ingen annan. Den har en mängd olika högskolor inom.

Se alla kandidatprogram i Abu Dhabi i Förenade Arabemiraten 2018

Läs Mer

BBA (Tradenom) -UK Universitet

Master Education International- DXB/ SHJ
Campusstudier Deltid 2 år September 2018 Förenade arabemiraten Dubai Sharjah Abu Dhabi + 2 fler

BBA (Bachelor of Business Administration) är ett grundprogram omfattande följande tre faser med kontaktbaserade klasser levereras i UAE bara på fredagens, som kan fyllas i ungefär 2,5 år.
Steg 1: Certificate in Business Management (Nivå 4) som utfärdas av kvalifikationer UK [7-9 månader]
Steg 2: Examen i Business Management (nivå 5) som utfärdas av kvalifi-UK [7-9 månader]
Steg 3: sista år BBA (kandidatexamen of Business Administration) som utfärdas av antingen University of Northampton eller andra alternativ från Storbritannien (The University of Sunderland / Anglia Ruskin University) eller Stadsvision University från Kansas USA. [12 månader]. [+]

BBA, som tilldelas av antingen University of Northampton eller andra alternativ från Storbritannien (University of Sunderland / Anglia Ruskin University) eller City Vision University från Kansas USA. [12 månader]. En kandidat som har fullgjort nivå 5 Diploma i företagsekonomi kan välja några över UK eller USA University alternativ till BBA-programmet antingen genom att resa till Storbritannien på universitets campus eller välja att slutföra det via Online-läget genom universitetsinlärning portal. Programväg som tillhandahålls av Master Education International BBA är en utbildningsprogram för yrkesutbildning, i UAE, som kan slutföras genom att endast delta i klasser på fredagar och inom en tidsram på 2-2,5 år. Master Education International är ett godkänt centrum för att leverera QALIFI_UK Qualifications & är den exklusiva kommersiella leverantören av City Vision University's Degree-väg för UAE. Följande är en beskrivning av examensvägen. BBA-kursväg Steg 1: Certifikat inom företagsekonomi (nivå 4) utdelat av QUALIFI- UK * [7-10 månader) AED9350 totala kursavgifter , betalas i månadsvis av AED850. Steg 2: Diplom I Företagsekonomi (Nivå 5) Tilldelad av QUALIFI-UK [7-9 månader] * [7-10 månader] - AED9350 Totala studieavgifter, betalas i mothly avdrag av AED850 . Steg 3: Det slutliga året för BBA- kandidaten kan välja att gå till uppgift antingen med något av de nämnda ackrediterade universiteten: * QUALIFI - UK är erkänd som en tilldelningsorganisation av kvalifikationsregulatorerna för England och Wales. Regulatorerna är kontoret för kvalifikationer och Examina Regulator (Ofqual) i England och Wales regeringen i Wales. City Vision University är ackrediterat och erkänns av USA: s utbildningsdepartement och rådet för... [-]