close

Filter

Visa resultat

Jämför kandidatprogram i företagsadministration i Europeisk affärsverksamhet

Ta emot en Bachelor of Business Administration (BBA) är ett mål många individer försöker åstadkomma för en lång och framgångsrik karriär. En typisk elev deltar klasser på heltid kan normalt avsluta programmet i fyra år. Denna typ av läroplanen ibland följt av avancerade studier för att erhålla en Master of Business Administration för möjligheter ännu högre nivå. Vad är en B… Läs mer

Ta emot en Bachelor of Business Administration (BBA) är ett mål många individer försöker åstadkomma för en lång och framgångsrik karriär. En typisk elev deltar klasser på heltid kan normalt avsluta programmet i fyra år. Denna typ av läroplanen ibland följt av avancerade studier för att erhålla en Master of Business Administration för möjligheter ännu högre nivå.

Vad är en BBA i European Business? En BBA i European Business syftar till att förbereda studenterna för karriärer inom internationell handel och marknadsföring. Inom läroplanen vid din valda universitet, kan du räkna med att få undervisning i ledning och förhandlingsteknik och en mängd marknadsföring, internationella affärer, språk och datorkurser. En blandning av klassrumsundervisning och praktisk utbildning är inblandade i de flesta program, inklusive resor och utbildning från internationella professorer och yrkesverksamma inom området.Inriktningar är ibland tillgängliga, inklusive logistik och internationellt samarbete.

De många funktionerna i en examen i det europeiska näringslivet kan ge personer med hög nivå kommunikativ förmåga att arbeta i en mångkulturell kontext. Detta leder ofta ett stort utbud av möjligheter i internationella relationer inom näringslivet över branscher och gränser.

Kostnaden för att tjäna en BBA skiljer och beror på faktorer som läroplanen typ och universitet plats. Forskning väl, och sedan kontakta förvaltningskontoret direkt för frågor om kostnader.

Personer som söker karriär inom det europeiska näringslivet används typiskt i försäljning och marknadsföring, global affärsförhandlingar, och strategi och logistik. Starka kandidater är ofta flerspråkiga och har en bred uppsättning av affärskompetens. Att vara flexibel med omlokalisering ger flest möjligheter för studenter som har fått grund grader.Avancemang kan vara lättare med en examen.

Internationella möjligheter till utbildning erbjuds för dem som är intresserade av yrken inom det europeiska näringslivet. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
United International Business Schools
Zurich , Schweiz +8 Mer

Heltidsstuderande kan få en bachelorgrad på 3 akademiska år på 9 månader, för totalt 9 fjärdedelar om 20 hp, eller i 4 akademiska år för totalt 12 fjärdedelar om 15 hp varje g ... +

Heltidsstuderande kan få en bachelorgrad på 3 akademiska år på 9 månader, för totalt 9 fjärdedelar om 20 hp, eller i 4 akademiska år för totalt 12 fjärdedelar om 15 hp varje gång när arbetsbelastningen sprids. -
BBA
Heltid
Deltid
3 - 4 år
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här