Filter
Affärsadministration
Europa Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför kandidatprogram i företagsadministration i Energistudier Europa 2019

En kandidatexamen i företagsadministration (BBA) är en examen man får när man slutfört fyra års heltidsstudier i företagsadministration vid ett universitet. Ämnena man fokuserar på är relaterade till handel och affärsverksamhet.

Ett energiprogram lär studenter om de sätt på vilka världens behov och efterfrågan på energi uppfylls. Studier kan fokusera på en viss resurs eller omfatta utveckling av nya alternativ. Hållbara källor kan också utforskas.

Europa, en av världens 's sju kontinenterna, brukar kallas den västligaste halvö i Eurasien. Näst minsta kontinenten, med 10.180.000 (km2), området omgrupperar 50 länder.

Se alla kandidatprogram i företagsadministration i Energistudier Europa 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Energistudier, Europa

University of Nicosia

Få kompetens inom företagsekonomi och i någon av följande koncentrationer: Energi Olja och Gasledning; Entreprenörskap och innovation Finans och ekonomi; Personalavdelnin ... [+]

Studier på kandidatnivå i Energistudier Europa 2019. Varaktighet (år): 4Kvalificering utdelad: Kandidatexamen för företagsekonomiKvalificeringsnivå: Kandidatexamen (1: a cykeln)Undervisningsspråk: engelskaStudieform: Heltid eller Deltid. Vissa kurser erbjuds på e-lärande.Minsta ECTS-poäng: 240Profil för programmetFå kompetens inom företagsekonomi och i någon av följande koncentrationer: Energi Olja och Gasledning; Entreprenörskap och innovation Finans och ekonomi; Personalavdelning; Informationssystem och sociala medier; Förvaltning; Marknadskommunikation; Allmän administration; och fastigheter.Visa kunskap om affärsprocesser och förmåga att bedöma branschens attraktivitet, identifiera risker och möjligheter att göra affärer i en global miljöVälj och tillämpa lämpliga kvantitativa eller kvalitativa metoder för att analysera problem och utnyttja moderna tekniska och analytiska verktyg som behövs för att stödja beslutsfattande i organisationer.Utveckla ledarskap och organisatoriska färdigheter mot att kommunicera med vision, inspirerande medarbetare och främja innovation och förändring.Identifiera och utvärdera etiska problem och kommunicera motiverade resolutioner för praktiska situationer.Demonstrera kunskaper i kommunikation och utveckla teamwork färdigheter.Att ge eleverna en övergripande kunskap om området för energi, olja och gasledning.Att förbereda framtida ledande befattningshavare och företagsledare för den framväxande oljanAtt utrusta eleverna med den teoretiska och praktiska kunskapen, undersökande och analytiska färdigheter och förståelsen av de affärs- och förvaltningsprocesser som krävs för att utveckla en karriär inom oljanKarriärmöjligheter... [-]
Cypern Nicosia
September 2019
Heltid
Deltid
4 år
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska