Filter
Affärsadministration
Cypern Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför kandidatprogram i företagsadministration i Energistudier i Cypern 2019

Att ta en kandidatexamen i företagsadministration (BBA) innebär heltidsstudier vid en handelshögskola eller ett universitet för att studera företagsekonomi och relaterade ämnen. De flesta universitet kräver fyra års studier på heltid för att man ska kunna få en kandidatexamen i företagsadministration.

Energistudier är användbara för dem som vill lära sig om hur energi fungerar. Specialiserade energiprogram kan fokusera på en viss typ av energi, såsom sol- eller vindkraft. Vissa program kan undervisa om hållbar energi och om sätt man kan minska de negativa effekterna konventionell energi har på miljön.

Cypern har en subventionerad och studenter med barn högskoleutbildning. Den har tre offentliga och fyra privata universitet. De statliga universiteten är Cyperns universitet, Open University of Cyprus och Cyprus University of Technology. Landet har en internationell gemenskap därmed språkbarriären kanske inte vara en utmaning för eleverna.

De mest populära BBA-programmen i Energistudier i Cypern 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Energistudier, Cypern

University of Nicosia

Få kompetens inom företagsekonomi och i någon av följande koncentrationer: Energi Olja och Gasledning; Entreprenörskap och innovation Finans och ekonomi; Personalavdelnin ... [+]

De bästa BBA-programmen i Energistudier i Cypern 2019. Varaktighet (år): 4Kvalificering utdelad: Kandidatexamen för företagsekonomiKvalificeringsnivå: Kandidatexamen (1: a cykeln)Undervisningsspråk: engelskaStudieform: Heltid eller Deltid. Vissa kurser erbjuds på e-lärande.Minsta ECTS-poäng: 240Profil för programmetFå kompetens inom företagsekonomi och i någon av följande koncentrationer: Energi Olja och Gasledning; Entreprenörskap och innovation Finans och ekonomi; Personalavdelning; Informationssystem och sociala medier; Förvaltning; Marknadskommunikation; Allmän administration; och fastigheter.Visa kunskap om affärsprocesser och förmåga att bedöma branschens attraktivitet, identifiera risker och möjligheter att göra affärer i en global miljöVälj och tillämpa lämpliga kvantitativa eller kvalitativa metoder för att analysera problem och utnyttja moderna tekniska och analytiska verktyg som behövs för att stödja beslutsfattande i organisationer.Utveckla ledarskap och organisatoriska färdigheter mot att kommunicera med vision, inspirerande medarbetare och främja innovation och förändring.Identifiera och utvärdera etiska problem och kommunicera motiverade resolutioner för praktiska situationer.Demonstrera kunskaper i kommunikation och utveckla teamwork färdigheter.Att ge eleverna en övergripande kunskap om området för energi, olja och gasledning.Att förbereda framtida ledande befattningshavare och företagsledare för den framväxande oljanAtt utrusta eleverna med den teoretiska och praktiska kunskapen, undersökande och analytiska färdigheter och förståelsen av de affärs- och förvaltningsprocesser som krävs för att utveckla en karriär inom oljanKarriärmöjligheter... [-]
Cypern Nicosia
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
4 år
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska