Filter
Affärsadministration
Asien Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför kandidatprogram i företagsadministration i Energistudier Asien 2019

Att ta en kandidatexamen i företagsadministration (BBA) innebär heltidsstudier vid en handelshögskola eller ett universitet för att studera företagsekonomi och relaterade ämnen. De flesta universitet kräver fyra års studier på heltid för att man ska kunna få en kandidatexamen i företagsadministration.

Energistudier handlar om hur energikrav uppfylls. Detta kan ske genom konventionella medel eller tack vare alternativa energikällor, såsom vind- och solenergi. Vissa studieprogram kan vara fokuserade på utveckling av nya energikällor.

Studenter som fullföljer en del av sin examen i Asien växer i antal. För närvarande, den andra och den tredje största ekonomierna i Asien. Utan begränsning, har eleverna beskrivit sin tid i Asien som den bästa upplevelsen i deras liv. Idag, tre av de fyra mest befolkade länderna i världen finns i Asien: Kina, Indien och Indonesien.

Se alla kandidatprogram i företagsadministration i Energistudier Asien 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Energistudier, Asien

University of Nicosia

Få kompetens inom företagsekonomi och i någon av följande koncentrationer: Energi Olja och Gasledning; Entreprenörskap och innovation Finans och ekonomi; Personalavdelnin ... [+]

Studier på kandidatnivå i Energistudier Asien 2019. Varaktighet (år): 4Kvalificering utdelad: Kandidatexamen för företagsekonomiKvalificeringsnivå: Kandidatexamen (1: a cykeln)Undervisningsspråk: engelskaStudieform: Heltid eller Deltid. Vissa kurser erbjuds på e-lärande.Minsta ECTS-poäng: 240Profil för programmetFå kompetens inom företagsekonomi och i någon av följande koncentrationer: Energi Olja och Gasledning; Entreprenörskap och innovation Finans och ekonomi; Personalavdelning; Informationssystem och sociala medier; Förvaltning; Marknadskommunikation; Allmän administration; och fastigheter.Visa kunskap om affärsprocesser och förmåga att bedöma branschens attraktivitet, identifiera risker och möjligheter att göra affärer i en global miljöVälj och tillämpa lämpliga kvantitativa eller kvalitativa metoder för att analysera problem och utnyttja moderna tekniska och analytiska verktyg som behövs för att stödja beslutsfattande i organisationer.Utveckla ledarskap och organisatoriska färdigheter mot att kommunicera med vision, inspirerande medarbetare och främja innovation och förändring.Identifiera och utvärdera etiska problem och kommunicera motiverade resolutioner för praktiska situationer.Demonstrera kunskaper i kommunikation och utveckla teamwork färdigheter.Att ge eleverna en övergripande kunskap om området för energi, olja och gasledning.Att förbereda framtida ledande befattningshavare och företagsledare för den framväxande oljanAtt utrusta eleverna med den teoretiska och praktiska kunskapen, undersökande och analytiska färdigheter och förståelsen av de affärs- och förvaltningsprocesser som krävs för att utveckla en karriär inom oljanKarriärmöjligheter... [-]
Cypern Nicosia
September 2019
Heltid
Deltid
4 år
Online och Campus-kombinerat
Läs mer på svenska