Studier på kandidatnivå i Energistudier

Jämför 3 kandidatprogram i företagsadministration i Energistudier

Energistudier

Efter att ha fått en gymnasieexamen, många akademiker väljer att arbeta mot en Bachelor of Business Administration, eller BBA, att vidga sina karriärmöjligheter samt deras långsiktiga intjäningspotential. De flesta av dessa program tar cirka fyra år att färdigställa och innebär nära studie av förvaltningen och handel sidan av en viss bransch eller område.

Precis vad är en BBA i energi? Denna stränga utbildningsprogrammet är utformad för ingenjörs sinnade studenter med intresse för globala energi överväganden och hjälper till att förbereda studenter för en mängd olika roller i samband med energi och hållbarhet. Gemensamma områden studier i dessa program innehåller ofta verktyg, vindkraft, vattenkraft, energi inköp, och utrikes- och inrikespolitik och lagstiftnings regler som de hänför sig till energi. Studenterna får också utbildning och riktlinjer i syfte att hjälpa dem att analysera och förmedla information om energipolitik och ekonomi.

Akademiker i Bachelor of Business Administration i energiprogrammen har betydligt fler karriärmöjligheter tillgängliga för dem än de utan grader eller de med bara intresseföretagets grader. De är också ofta kunna göra betydligt mer pengar än sina mindre utbildade kollegor.

Eftersom undervisning kostnader varierar kraftigt från en BBA i energiprogrammet till nästa, bör eleverna kontakta antagningsenheten för varje potentiell skola för aktuell terminspriser och relaterad information.

De som lyckas få en Bachelor of Business Administration i Energy är förberedda för en rad lukrativa globala positioner. Många hitta arbete i statliga organisationer, allmännyttiga företag, tillsynsorgan eller organisationer energihandeln och företag. Andra etablera karriär som PR-specialister, analytiker, specialister efterlevnad eller lobbyister. Vissa akademiker väljer att återvända till skolan för att arbeta mot en ännu högre akademisk beteckning.

De som är intresserade av att höra mer om de möjligheter som finns över hela världen för dem som är intresserade av energi bör se över vår databas av relaterade kurser. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.

Läs Mer

BBA I Företagsekonomi: Energi, Olja Och Gas Hantering

University of Nicosia
Online och Campus-kombinerat Heltid Deltid 4 år September 2018 Cypern Nicosia + 1 fler

Få kompetens inom företagsekonomi och ett av följande koncentrationer: Energi Olja och gas förvaltning; Entreprenörskap och innovation; Finans och ekonomi; Personalavdelning; Information Systems och sociala medier; Förvaltning; Marknadskommunikation; Allmän administration; och Real Estate. [+]

BBA-program i Energistudier. Varaktighet (år): 4 Utbildningsbevis: Bachelor of Business Administration Kvalifikationsnivå: Bachelor Degree (1 cykel) Undervisningsspråk: engelska Färdsätt Studie: Heltids eller deltid time.Some kurser erbjuds på e-learning basis. Minimi högskolepoäng: 240 Profil för programmet Få kompetens inom företagsekonomi och ett av följande koncentrationer: Energi Olja och gas förvaltning; Entreprenörskap och innovation; Finans och ekonomi; Personalavdelning; Information Systems och sociala medier; Förvaltning; Marknadskommunikation; Allmän administration; och Real Estate. Uppvisa kunskaper om affärsprocesser och en förmåga att bedöma industrin attraktionskraft, identifiera risker och möjligheter att göra affärer i en global miljö Välj och tillämpa lämpliga kvantitativa eller kvalitativa metoder för att analysera problem och utnyttja moderna tekniska och analytiska verktyg som behövs för att stödja beslutsfattande i organisationer. Utveckla ledarskap och organisationsförmåga mot att kommunicera vision, inspirera medarbetarna och främja innovation och förändring. Identifiera och värdera etiska frågor och kommunicera motiverade resolutioner för praktiska situationer. Visa kunskaper i kommunikation och utveckla samarbetsförmåga. Att ge eleverna övergripande kunskap om området energi, olja och gas ledning. Att förbereda framtida ledande befattningshavare och företagsledare för den framväxande olje- och gasindustrin på Cypern för att vara fullt utbildad och kompetent inom alla aspekter av ledning, ekonomi, lag och teknik så att de kan fungera effektivt i den här branschen. Att utrusta elever med teoretisk och praktisk kunskap, utredande och analytiska färdigheter och förståelsen av de affärs- och förvaltningsförfaranden som krävs för att utveckla en karriär inom olje- och gasindustrin Karriärmöjligheter ... [-]

BBA (hons) Olja & Gas Hantering

UCSI University
Campusstudier Heltid 3 år January 2018 Malaysia Kuala Lumpur

The Bachelor of Business Administration i Oil & Gas Management är i själva verket den första-of-a-kind program i Malaysia som adresserar olja och gas från företagsekonomi och förvaltning perspektiv. Lägga till det unika i detta treåriga programmet är införlivandet av tre, två månader Kooperativa / praktikplatser för varje år av studier. [+]

The Bachelor of Business Administration i Oil & Gas Management är i själva verket den första-of-a-kind program i Malaysia som adresserar olja och gas från företagsekonomi och förvaltning perspektiv. Lägga till det unika i detta treåriga programmet är införlivandet av tre, två månader Kooperativa / praktikplatser för varje år av studier.

Läroplanen är utformad för att ge studenterna grunderna i verksamheten, redovisning, mänskliga resurser och ekonomi. Det utsätter eleverna till både teorier och metoder för detta dynamiska område även under det första året av programmet. Den andra och tredje året av programmet har kurser som specifikt anpassade för att passa behoven av olja och gas och industrier. Viktiga ämnen på arbetsrätten, har introduktion till olje- och gasindustrin, internationell ekonomi, marknadsföring, strategisk ledning, ekonometri analys samt de viktigaste av kvantitativa system och företag som används i olja och gas har utvecklats av lärare och experter på fältet för att ge en utmärkande erfarenhet för studenter. Lärandemål kompletteras genom införandet av ett självständigt examensarbete. ... [-]


BBA in Oil and Gas Management

Geneva Business School (GBS)
Campusstudier Heltid 3 år February 2018 Schweiz Genève Spanien Barcelona + 2 fler

Denna kandidat är utformad för att ge de studerande att tillägna sig fördjupade kunskaper om miljö globala olje handel branschen. [+]

Under kursen kommer du att:

Program

Programmet kräver ett framgångsrikt slutförande av 180 hp (som representerar, 1800 kontakt timmar plus totalt 3600 studietid).

[-]