Studier på kandidatnivå i Energistudier

Jämför 2 kandidatprogram i företagsadministration i Energistudier

Energistudier

Efter att ha fått en gymnasieexamen, många akademiker väljer att arbeta mot en Bachelor of Business Administration, eller BBA, att vidga sina karriärmöjligheter samt deras långsiktiga intjäningspotential. De flesta av dessa program tar cirka fyra år att färdigställa och innebär nära studie av förvaltningen och handel sidan av en viss bransch eller område.

Precis vad är en BBA i energi? Denna stränga utbildningsprogrammet är utformad för ingenjörs sinnade studenter med intresse för globala energi överväganden och hjälper till att förbereda studenter för en mängd olika roller i samband med energi och hållbarhet. Gemensamma områden studier i dessa program innehåller ofta verktyg, vindkraft, vattenkraft, energi inköp, och utrikes- och inrikespolitik och lagstiftnings regler som de hänför sig till energi. Studenterna får också utbildning och riktlinjer i syfte att hjälpa dem att analysera och förmedla information om energipolitik och ekonomi.

Akademiker i Bachelor of Business Administration i energiprogrammen har betydligt fler karriärmöjligheter tillgängliga för dem än de utan grader eller de med bara intresseföretagets grader. De är också ofta kunna göra betydligt mer pengar än sina mindre utbildade kollegor.

Eftersom undervisning kostnader varierar kraftigt från en BBA i energiprogrammet till nästa, bör eleverna kontakta antagningsenheten för varje potentiell skola för aktuell terminspriser och relaterad information.

De som lyckas få en Bachelor of Business Administration i Energy är förberedda för en rad lukrativa globala positioner. Många hitta arbete i statliga organisationer, allmännyttiga företag, tillsynsorgan eller organisationer energihandeln och företag. Andra etablera karriär som PR-specialister, analytiker, specialister efterlevnad eller lobbyister. Vissa akademiker väljer att återvända till skolan för att arbeta mot en ännu högre akademisk beteckning.

De som är intresserade av att höra mer om de möjligheter som finns över hela världen för dem som är intresserade av energi bör se över vår databas av relaterade kurser. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.

Läs Mer

BBA i företagsekonomi: energi, olja och gasledning

University of Nicosia
Online och Campus-kombinerat Heltid Deltid 4 år September 2019 Cypern Nicosia + 1 fler

Få kompetens inom företagsekonomi och i någon av följande koncentrationer: Energi Olja och Gasledning; Entreprenörskap och innovation Finans och ekonomi; Personalavdelning; Informationssystem och sociala medier; Förvaltning; Marknadskommunikation; Allmän administration; och fastigheter. [+]

BBA-program i Energistudier. Varaktighet (år): 4Kvalificering utdelad: Kandidatexamen för företagsekonomiKvalificeringsnivå: Kandidatexamen (1: a cykeln)Undervisningsspråk: engelskaStudieform: Heltid eller Deltid. Vissa kurser erbjuds på e-lärande.Minsta ECTS-poäng: 240Profil för programmetFå kompetens inom företagsekonomi och i någon av följande koncentrationer: Energi Olja och Gasledning; Entreprenörskap och innovation Finans och ekonomi; Personalavdelning; Informationssystem och sociala medier; Förvaltning; Marknadskommunikation; Allmän administration; och fastigheter.Visa kunskap om affärsprocesser och förmåga att bedöma branschens attraktivitet, identifiera risker och möjligheter att göra affärer i en global miljöVälj och tillämpa lämpliga kvantitativa eller kvalitativa metoder för att analysera problem och utnyttja moderna tekniska och analytiska verktyg som behövs för att stödja beslutsfattande i organisationer.Utveckla ledarskap och organisatoriska färdigheter mot att kommunicera med vision, inspirerande medarbetare och främja innovation och förändring.Identifiera och utvärdera etiska problem och kommunicera motiverade resolutioner för praktiska situationer.Demonstrera kunskaper i kommunikation och utveckla teamwork färdigheter.Att ge eleverna en övergripande kunskap om området för energi, olja och gasledning.Att förbereda framtida ledande befattningshavare och företagsledare för den framväxande oljanAtt utrusta eleverna med den teoretiska och praktiska kunskapen, undersökande och analytiska färdigheter och förståelsen av de affärs- och förvaltningsprocesser som krävs för att utveckla en karriär inom oljanKarriärmöjligheter... [-]

BBA i olje- och gasledning

Geneva Business School (GBS)
Campusstudier Heltid 3 år February 2019 Schweiz Geneva

Detta BBA-program är utformat för att förbereda studenter med fördjupad kunskap om företagsledning, som specialiserat sig på olje- och gasindustrin. Vi förbereder eleverna att bli framtida ledande befattningshavare inom detta område, de lärs av en högkvalificerad professionell fakultet, som är aktivt involverade i handeln i denna bransch på global nivå. Studenter ska utveckla kompetens inom olje- och gasekonomi, sjöfart, försörjningskedjestyrning, handel, säkringsprodukter och prisriskhantering. [+]

Detta BBA-program är utformat för att förbereda studenter med fördjupad kunskap om företagsledning, som specialiserat sig på olje- och gasindustrin. Vi förbereder eleverna att bli framtida ledande befattningshavare inom detta område, de lärs av en högkvalificerad professionell fakultet, som är aktivt involverade i handeln i denna bransch på global nivå.

Studenter ska utveckla kompetens inom olje- och gasekonomi, sjöfart, försörjningskedjestyrning, handel, säkringsprodukter och prisriskhantering.

Under kursen ska studenten:

Förbättra kompetensen när det gäller hantering av råolja och raffinerade produktmarknader.

Uppnå flytning i principerna för prisriskhantering.... [-]