Keystone logo

6 BBA Program i Ekonomistyrning 2024

Filter

Filter

  • BBA
  • Studier i ekonomi
  • Finans
  • Ekonomistyrning
Studiefält
  • Studier i ekonomi (6)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

    BBA Program i Ekonomistyrning

    En Bachelor of Business Administration är utformad för att ge studenterna en bred översikt över sitt område. Medan grunderna fokuserar studenterna har också möjlighet att börja specialiserat inom det valda området. Efter examen, är det möjligt att starta din karriär eller fortsätta din utbildning genom att tjäna en högre nivå examen.

    Vad är en BBA i Financial Management? Studenter som väljer att fullfölja detta område få en förståelse för allmän finansiering, men de är också utrustade med de ledaregenskaper som tillåter dem att nå högre positioner. Kurser inkluderar ofta utdelningar, kapitalstruktur, risk, investeringar, internationell finansiering, kassaflödesvärdering, och global ekonomi. Syftet med programmen på detta område är att förbereda de studerande för att upprätthålla den ekonomiska välfärden i en organisation och att hantera hela finans lag.

    Business är ett mycket konkurrensutsatt område.Studenter som läser den ekonomiska förvaltningen dra nytta av möjligheten att utöva sin problemlösning, kritiskt tänkande, kommunikation, och, naturligtvis, ledarskap i en säker miljö. Ofta gör akademiker att sticka ut när de når sina karriärer.

    Den undervisning och avgifter för att ta något kandidatprogrammet varierar kraftigt. Det särskilda programmet, liksom skolan och studerande, kommer att påverka kostnaderna. Detta innebär att forska många alternativ i förväg är särskilt fördelaktigt.

    Tjänar en kandidatexamen 's examen i ekonomisk förvaltning öppnar dörren till ett brett spektrum av yrken till studenter. Eftersom kunskap är mer allmän karaktär, är det möjligt att arbeta i nästan alla branscher. Förutom förvaltning och cheferna för positioner avdelning, kan arbetet hittas som finansanalytiker, kundansvarig, person- eller affärsrådgivare, finansiella examinator, ekonomichef, och andra.Det är möjligt att arbeta med stora företag, institutioner, mindre företag, eller ens statliga organisationer.

    Om du är intresserad av att göra karriär inom ekonomiavdelningen på ett företag, överväga att studera ekonomisk förvaltning. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.